Erzurum Haber Girişi : 23 Aralık 2012 16:03

Teğmen Kubilay Erzurum'da anıldı

Teğmen Kubilay Erzurum'da anıldı
Teğmen Mustafa Fehmi Kubilay, Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Erzurum örgütü üyelerince Havuzbaşı Atatürk Anıtı önünde düzenlenen basın açıklamasıyla anıldı.
Erzurumajans-Teğmen Mustafa Fehmi Kubilay, Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Erzurum örgütü üyelerince Havuzbaşı Atatürk Anıtı önünde düzenlenen basın açıklamasıyla anıldı.
Atatürk Anıtı önünde toplanan Türkiye Gençlik Birliği üyeleri, devrim düşmanları tarafından şehit edilen Teğmen Kubilay'ı 82. yıl dönümünde andı. Teğmen Kubilay'ın genç Cumhuriyetin aydınlanma neferlerinden biri olduğunu söyleyen TGB Erzurum örgütü üyeleri, Kubilay gibi kararlılıkla cumhuriyeti savunmaya devam edeceklerini belirttiler.
Yapılan basın açıklamasında; “Kubilay'ın ölüm yıl dönümü bizim için yas değil, gericiliğe ve karanlığa karşı onun kararlılığıyla mücadele etme günüdür. Bizler, Atatürk'ün istediği gibi yetişeceğiz, Kubilay gibi olacağız. Vatan ve cumhuriyet düşmanlarına karşı her alanda mücadele için hazır olacağız" denildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.