İlçeler Haber Girişi : 25 Ocak 2013 11:30

Tekman'da kooperatif üyeleri biraraya geldi

Tekman'da kooperatif üyeleri biraraya geldi
Tekman 58 SS Toplu Taşıma Kooperatifi üyeleri Kooperatif Başkanı Bedirhan Çelikler başkanlığında bir araya geldiler.
Erzurumajans-Tekman 58 SS Toplu Taşıma Kooperatifi üyeleri Kooperatif Başkanı Bedirhan Çelikler başkanlığında bir araya geldiler.

Tekman Doğan Pasta Salonu’nda bir araya gelen kooperatif üyeleri sıkıntılarını
Kooperatif Başkanı Bedirhan Çeliker’e bildirdiler. Özellikle korsan yolcu taşındığını dile getiren şoförler buna önlem alınması için gerekli yerlere bilgi verilmesini istediler.
Kooperatif Başkanı Bedirhan Çeliker yaptığı açıklamada, “Bizler Tekman için sizler için bir kooperatif kurduk. Burada çıkan bir sıkıntı hepimizin sıkıntısıdır. Bunun için sıkıntılarınızı anında bana bildirin ki bizde bu sıkıntılara karşı anında müdahale edebilelim” diye konuştu.
Öte yanda kooperatif düzenine de değinen Çeliker "Arkadaşlar yarı yıl tatilinin gelmesi ile kooperatifte olan araçlarımız taşımada da hizmet vermektedir. Yarı yıl tatilinde öğrenci taşımasında olan araçlarımızın sıkıntıları varsa Erzurum’a gidip eksiklerini gidersinler" diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.