Spor Haber Girişi : 01 Ekim 2017 21:00

Teknik Direktör Özköylü: Sıcak hava ve nem bizi etkiledi

Teknik Direktör Özköylü: Sıcak hava ve nem bizi etkiledi
Teknik Direktör Özköylü, maç sonrası basın toplantısında gazetecilere açıklamalarda bulundu.
Erzurumajans-BB Erzurumspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, ligin 7. haftasında deplasmanda 2-1 kaybettikleri Adanaspor maçı sonrası, sıcak hava ve nemden şikayet ederek, "Bizim alışık olmadığımız iklimler bunlar. En son Erzurum'da idman yaptığımızda saat 16.30'du ama hava 10 dereceydi. Üstümüzde yağmurluklarla idman yaptık. Buradaki nem ise bizi etkiliyor. Bu kadar mücadelenin boşa gitmesi bizi üzdü" diye konuştu. 

Teknik Direktör Özköylü, maç sonrası basın toplantısında gazetecilere açıklamalarda bulundu. 85. dakikada öne geçtiklerini ama 90 artılarda yedikleri gollerle 2-1 mağlup olduklarını kaydeden Osman Özköylü, üzgün olduklarını belirtti.

Adana'daki sıcak hava ve nemin kendilerini etkilediğini anlatan Özköylü, daha sonra şunları kaydetti:

"Çok dramatik bir son oldu. Bu kadar iyi mücadelenin ve bu kadar sabırla savunma yapıp öne geçmenin sonra 85. dakikada öne geçip 90 artılarda gol yemenin gerçekten çok trajedik oldu. Biz bir şeyleri toparlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Baktığınız zaman topa sahip olan ve pas yapan Adanaspor gibi gözüküyor ama buna biz müsaade ettik. Daha çok onların öne çıkıp savunma arkalarını kullanmak istedik. Bununla ilgili iyi pozisyonlar bulduk. Ama golden sonra oyunun bitmediğini gördük. Golü atınca herkes sevinirken oyun daha bitmedi diye herkese söyledim. Maç 90 dakika, bunu bir kere daha gördük. Maç içerisinde rakibe çok pozisyon vermememize rağmen çok şık 2 gol oldu, onlara şapka çıkartmak lazım. O golleri mutlaka savuşturabilmeliydik. İlk yediğimiz golden sonra ikinci golü atabilecekken gereksiz bir dripling ile golü yedik. Üzgünüz. Biz zaten çok büyük zorluklarla uğraşıyoruz. Sezon başından bu yana kendi sahamızda maç oynayamıyoruz hep deplasmanda oynuyoruz. Nemli ve sıcak ortamlarda oynamak zorunda kalıyoruz. Bizim alışık olmadığımız iklimler bunlar. En son Erzurum'da idman yaptığımızda saat 16:30'du ama hava 10 dereceydi. Üstümüzde yağmurluklarla idman yaptık. Buradaki nem ise bizi etkiliyor. Bu kadar mücadelenin boşa gitmesi bizi üzdü. Futbolcu arkadaşlarımı kutluyorum. Adanaspor'u da kutluyorum."

Kılıç: "Oyuncularımız müthiş bir galibiyete imza attılar"

Adanaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç, ligin 7. haftasında evinde karşılaştıkları ve 2-1 kazandıkları BB Erzurumspor maçı sonrası, "Böyle bir atmosferde kazanmak çok önemli. Zor oyundu. Her hafta söylüyorum. Burası zor bir kategori. Oyuncularımız son ana kadar oyunu bırakmadı ve müthiş bir galibiyete imza attılar" diye konuştu. 

Teknik Direktör Kılıç, maç sonrası basın toplantısında açıklamalarda gazetecilere bulundu. Zor bir galibiyet aldıklarını kaydeden Kılıç, daha sonra şunları söyledi:

"Karşımızdaki tüm maçlarımız zor geçecek. Bunu söylediğimiz zaman hoca kendine güvenmiyor diyorlar, büyük konuştuğumuz zamanda başka şeyler söylüyorlar. Gerçekten oyunun başında çok iyi oynamadık ama uzun bir bölümde kazanmak için her şeyi yaptı oyuncularımız. Oyuncularımız oyunu bırakmadı, müthiş bir galibiyete imza attılar. Karşımızdaki takım bu ligin en pahalı takımı. Oyuncularda iyi seçilmiş oyuncular. Bu ligde herkes kazanabilir ve kaybedebilir. Rizespor 3 haftadır kazanmıyor. Bu ligin cazibesi zaten buradan geliyor. Hiçbir takım alıp da götürecek değil. Rutine alıştık bizde, bu alışkanlık iyi olmayacak. Şampiyonluk istiyorsak sadece evimizde değil deplasmanda da kazanmamız lazım. İnşallah önümüzdeki deplasman maçını kazanıp 3'de 3, 4'de 4 seri yapmamız lazım. Şampiyonluk istiyorsak bunu yapmalıyız. Tüm oyuncularımı tebrik ediyorum."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • METİN ÇAKAR 01 Ocak 1970 02:00

    Sayın hocam diyorsunuzki! sıcak hava ve nem bize yaramıyor o zaman bekleyelim havalar soğusun nem oranı düşsün!! futbolcularını tebrik ediyorsun allah aşkına bular ne yapmış tebrik ediyorsun sadece tesadüfen kazabılmış balıkesir maçından başka ne var.Eğer takımın başında kalırsan erzurumda -40 derecede neler söyleyeceksin merak ediyorum.Şampiyon olmak istiyorsak 4-5 maçlık bir seri yakalamamız lazım diyorsun güldürme hocam yemin ederim bu söylediklerine kargalar bile kıs,kıs gülerler.haa bu arada şunu söylemeden geçemeyeceğim onursal başkanımız hiç ortada yok yoksa yıllık izinemi ayrıldı.Bu memlekette futboldan başka hiç bir şeyi olmayan futbolla yatıp futbolla kalkan bu insanlara yazık çok yazık ülkenin her yöresine 6 ayda 40-50 binlik stadyumlar yapılırken,6 aydır 4 tane turnikeyi yapamadınız yazıklar olsun.Unutmayın bu takım bizim gerekirse ciğerimizi veririz