Spor Haber Girişi : 27 Şubat 2022 20:11

Teknik patron: Çok üzüntülüyüz

Teknik patron: Çok üzüntülüyüz
Maç sonunda değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Yücel İldiz, "Paylaşım hatasından golü yedik" dedi.

ERZURUM AJANSSpor Toto 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren iki takımın Erzurum’daki mücadelesinde BB Erzurumspor, sahasında MKE Ankaragücü'ne 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu. 
 

Mücadele sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Dalcı, "Şampiyonluk yolunda zor bir deplasman önemli bir virajdı. Erzurumspor’un bizden daha çok kazanmaya ihtiyacı vardı. Camia olarak bir bütünlük içerisindeyiz. Galibiyet çok önemliydi. Böyle bir atmosferde 3 puan çok önemliydi. Camiamıza armağan ediyoruz’’ dedi. 
 

BB Erzurumspor cephesi 


BB Erzurumspor Teknik Direktörü Yücel İldiz ise "Son derece zorlu bir maça çıkacağımızı biliyorduk. Maçın hemen başında iki oyuncumuzun sakatlığı bizi olumsuz olarak etkiledi. Paylaşım hatasından golü yedik. Hak etmediğimiz bir mağlubiyet oldu. Çok üzüntülüyüz’’ diye konuştu. İHA

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.