Spor Haber Girişi : 16 Eylül 2021 14:49

Teknik patron, isyan etti!

Teknik patron, isyan etti!
Sezon başından beri hakem hatalarıyla boğuşan Dadaşların Teknik Patronu Erkan Sözeri de patladı.

ERZURUM AJANS - Nurullah PALA / Hakem hatalarından bıktıklarını belirten Teknik Patron Erkan Sözeri, “Milliyetçi, vatansever, kendi yağıyla kavrulan bir kentin kaderi ile bu kadar oynanılmaz ki. Bizden ne istiyorsunuz” diye konuştu.

 

TFF 1. Lig takımlarından BB Erzurumspor’da 2-0 kaybedilen Ümraniyespor maçının üzüntüsü yaşanırken, Dadaşlar hakem hatalarından artık gına geldiklerini söyledi.

 

Mavi-beyazlıların deneyimli çalıştırıcısı, “Terbiyesizlik yapma demek başka bir şey, terbiyesiz demek başka bir şey. Manisa maçının orta hakemi Onur Özütoprak güya ben ‘terbiyesiz’ demişim gerekçesiyle rapor tutmuş. Bana göre bu bir akıl tutulmasıdır. Sırf bu rapordan ceza alacaksam yapacak bir şey yok. Ancak bir şehrin insanlarının ve takımının kaderiyle bu kadar oynanmaz” dedi.

 

Bu şehrin çığlığını duyun artık!

 

Erzurum’un milliyetçi, vatansever ve kendi yağı ile kavrulan bir kent olduğunun altını çizen tecrübeli teknik adam Erkan Sözeri, “Bakın Erzurumspor süper ligden düşmüş bir takım ve büyük sancılar yaşamış. Kendi kendine mücadele eden bir kulüp ve yönetim büyük zorluklar içinde bir takım kurmuş, bir yandan da finansal sıkıntıları aşmak için mücadele ediyor. Bu kadar fedakarlığın yapıldığı yerde bir hakem çıkıp maçı katledemez. Oyunu çığırından çıkaramaz. Bakın üç topumuz direkten döndü. Net fırsatları kaçırdık. Bu bizim şansızlığımız. Ama iki net penaltımız verilmedi. Bunlar gözden kaçmamalı. Rakibe kırmızı kart göstermen gerekirken vermiyorsun. Son dakikada benim kaptanımı oyundan atıyorsun” diye konuştu.

 

Hakemlik düdük öttürmek değil

 

Hakemliğin sahada sadece düdük ötürmekle olmadığını ifade eden BB Erzurumspor Teknik Patronu Erkan Sözeri, “Hakemlik aynı zamanda saha içinde idareyi gerektirir. 2-0 yenik durumda olan bir takımın kaptanın hangi psikoloji içinde olduğunu hakemin bilmesi gerekir. Orta Hakem Koray Gençlerler hem penaltılarımızı vermeyerek hakkımızı gasp etti. Hem de kaptanımızı oyundan attı. Tamam Mustafa Yumlu’yu oyundan atabilirsin. Bu emsalde onlarca isim söyleyebilirim. Onları niye atamıyorsunuz. Erzurumspor sahipsiz değil. Allah’ın izni ile şehrimizin insanı da bundan böyle bu kulübün hakkının yenmemesi için gerekli olan mücadeleyi verecektir” dedi.

 

Taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz

 

2-0’lık yenilgiye rağmen takımının taraftarlarının futbolcularını alkışladığına işaret eden Teknik Direktör Erkan Sözeri, “Bu şehrin taraftarı gerçekten futbol aşığı. İnsanlar kendi şehrinin takımına kalpten bağlı. Takım otobüsle stattan ayrılırken, taraftarlarımız alkışlarla güzel tezahüratlarla futbolcularımızı kulübe uğurladı. Kendilerine, maça gelen tüm taraftarlarımıza ve bizleri ekranlardan izleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Biz bu mücadeleyi verdiğimiz müddetçe mutlu sona hep birlikte ulaşacağız” diye konuştu.

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.