Spor Haber Girişi : 06 Kasım 2021 13:51

Teknik patron Sözeri'nin vazgeçilmezi!

Teknik patron Sözeri'nin vazgeçilmezi!
Gökhan Alsan, Teknik Patron Erkan Sözeri'nin vazgeçemediği oyuncular arasında yer aldı.

ERZURUM AJANS - Nurullah PALA / Spor Toto 1. Ligde zirve mücadelesi veren BB Erzurumspor’da tecrübeli orta saha oyuncusu Gökhan Alsan, Teknik Direktör Erkan Sözeri’nin gözdelerinden biri oldu.

 

1461 Trabzon, Trabzonspor, Karabükspor, Şanlıurfaspor, Gaziantep FK ve Samsunspor gibi bir çok kulübün formasını terleten 31 yaşındaki futbolcu, bu sezon başında geldiği Erzurum’da takımın değişmez oyuncuları arasında yer aldı.

 

Orta sahada çift yönlü oyunda önemli bir rol üstlenen deneyimli futbolcu takımın en istikrarlı isimleri arasında kendine yer buldu.

 

Jakup Szumski, Mücahit Albayrak ve Orhan Ovacıklı’nın ardından sahada en çok kalan oyuncu olma başarısını gösteren Gökhan Alsan, hem rakipten kaptığı toplar da hem de takım arkadaşlarında verdiği isabetli paslarla başarıda rol oynadı.

 

1 gol 3 asistlik katkı

 

Geçtiğimiz sezon Samsunspor formasıyla kaçırdığı Süper Lig şansını bu sezon Dadaşların forması altında Süper Lige çıkma coşkusu yaşamak isteyen Gökhan Alsan, takımda aidiyet duygusunu da en fazla yaşayan isimler arasında yer alıyor.

 

Taraftarların ‘atom karınca’ dediği deneyimli futbolcu, BB Erzurumspor formasıyla ligde ve ZTK’da toplam 12 maça çıktı. Takıma 1 gol 3 asistlik katkı sağlayan Gökhan Alsan, saha Erzurumspor adına 935 dakika ile en çok kalan dördüncü futbolcu oldu.

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.