Spor Haber Girişi : 30 Ekim 2021 13:25

Teknik patron talebelerini uyardı!

Teknik patron talebelerini uyardı!
Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor, 11. Haftada oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

ERZURUM AJANS - Nurullah PALA / Balıkesir’in son sırada olmasının kendilerinin yanıltmaması gerektiğini belirten Teknik Patron Erkan Sözeri, rakibi son derece ciddiye alarak oynamaları konusunda talebelerini uyardı.

 

Balıkesir ekibinin ligin son basamağında yer almasının kendilerini aldatmaması gerektiğinin altını çizen Teknik Direktör Erkan Sözeri, rakibe saygı duyarak ciddi bir şekilde sahada mücadele etmeleri konusunda oyuncularını uyardı.

 

Deneyimli çalıştırıcı, “Yarınki maçta karşılaşacağımız Balıkesirspor’un ligin en alt sırasında olması onun güçlü bir takım olmadığı anlamına gelmez. Biz işimizi en iyi şekilde yaparak ciddi bir şekilde galibiyeti kovalayacağız. Taraftarımızın da desteği ile galip gelerek yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

 

Nazilli hatırlatması

 

Talebelerine, Nazilli maçının özellikle ilk yarısından ders çıkarmaları konusunda uyarılarda bulunan Teknik Patron Erkan Sözeri, “Nazilli ile oynadığımız kupa maçının ilk yarısındaki ruhsuz oyunu herkes gördü. O mücadele bize yakışmadı. Artık kendimizi affettirmek için Balıkesir’i ligde mağlup ederek yeni bir serinin başlangıcını yapmak istiyoruz” diye konuştu.

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.