Spor Haber Girişi : 13 Kasım 2021 13:41

Teknik patrondan, taraftara övgü

Teknik patrondan, taraftara övgü
Spor Toto 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor?da Teknik Direktör Erkan Sözeri, Mavi-beyazlı taraftarlara övgüler yağdırdı.

ERZURUM AJANS - Nurullah PALA / Erzurumspor taraftarlarına övgüler yağdıran Teknik Patron Erkan Sözeri, “Onlar tribünde olduğu zaman tezahürat yaptıkları vakit, değil futbolcularım ben bile sahaya çıkıp futbol oynamak istiyorum” dedi.

 

Dadaşların hocası, taraftarların takımlarına bağlı ve tutkulu olduklarının altını çizerek, “Taraftarlarımız tribünleri doldurduğunda ve takımımız için tezahürat yaptıkları vakit, değil oyuncularım ben bile sahaya çıkarak futbol oynamak istiyorum. Bu şehrin taraftarının takımının ne kadar büyük bir güç olduğunu dünyada bilmeyen yoktur” diye konuştu.

 

Tam kapasite sevinci

 

Dadaşların Hocası Erkan Sözeri, 9 Kasım’da tribünlerin yüzde yüz kapasite ile dolması koşunda kararın çıkmasına sevindiklerinin altını çizerek, “Artık kendi stadımızın tribünlerinin eskisi gibi tam kapasite ile dolacağına inanıyorum” dedi.

 

“Tribünlerin dolmasını istiyoruz” diyen Sözeri, Erzurumspor’un taraftar desteği ile birçok maçı lehine çevirmeyi başardığını ifade ederek, “Yine o coşkulu taraftarımızın önünde güzel galibiyetler alarak hedefe ulaşmak istiyoruz. Şimdiden taraftarlarımızı Boluspor maçına bekliyoruz. Onlara destekleri için her zaman teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.