Spor Haber Girişi : 20 Mart 2022 00:21

Teknik patronlar maçı değerlendirdi

Teknik patronlar maçı değerlendirdi
Erzurumspor - Samsunspor maçının ardından iki teknik patronda müsabakayı değerlendirdi.

ERZURUM AJANS - Spor Toto 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren iki takımın Erzurum’daki mücadelesinde BB Erzurumspor, sahasında Samsunspor'a 1 -2 mağlup oldu. Maçın ardından iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu. 


Spor Toto 1. Lig’in 29. haftasında Samsunspor’a karşı sahadan 2-1 mağlup ayrılan BB Erzurumspor'da Teknik Direktör Muzaffer Bilazer maçın ardından açıklamalarda bulundu. Bilazer, istedikleri oyunu oynadıklarını fakat skor anlamında yeteri kadar iyi olmadıklarını ifade ederek, "Maçı kazandığımız takdirde başka bir yöne gidecektik. İstediğimiz şekilde maça başladık. Pozisyonlarımız oldu ama golü bulamadık. Skor avantajını kaybettik. Oyun anlamında istediğimiz pas sistemini kurduk. Oyun açısından sıkıntımız yoktu ama skor sıkıntımız vardı. Nihayetinde futbol sonuçlarıyla öne çıkan oyun. Kaybettiğimiz maç var ama hedefimize ulaşabileceğimiz 8 maç var. Maçları kazanıp Süper Lig’e dönmemiz lazım. İyi taraflarımız var ama neyi daha iyi yapabiliriz sorgusu yapmalıyız. Taraftarlarımızla sezon sonu bütünleşmemiz kolay durmuyor ama taraftarlarımızla her şeye rağmen bütünleşeceğimize inancım tamdır” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

"Kalan 9 maçımızı en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz"


Samsunspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, galip ayrıldıkları BB Erzurumspor maçının ardından mücadeleden ve skordan memnun olduğunu ifade ederek, "Her iki takım adına önemli karşılaşmaydı. Hava şartları maçın önemini arttırdı. Alışık olmadığımız bir ortam. Maçtan endişeliydik. Rakibimiz değişik dizilişle sahaya çıktı. Maçın 15 dakikası oyuncularımız biraz düşüktü. Uzun toplarda sıkıntı yaşadık. Daha sonra maçı kontrol altına aldık. Sahada uzun top harici oynamak zordu. Bizde bu şekilde oynadık. Yerden oyun kuran bir takımız ama hava şartları müsaade etmedi. Sonuç çok sevindirici. Mücadele sevindirici. Samsun'da güzel gelişmeler oluyor. Artık birlikteliği sağlamaya başladık. Kalan 9 maçımızı en iyi şekilde tamamlayıp Play-Offlara kalmak istiyoruz. Milli maç arası güzel bir galibiyet aldık" şeklinde konuştu. İHA

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Arif AYDIN 21 Mart 2022 12:52

    Merhabalar; ya akıllı olun bu saat'ten sonra bir şey olacağı yok,kendimizi kandırmanın hiç kimseye faydası olmaz,tahtayı açmamakla büyük bir hata yaptılar ve bu hatalar sinsilesi maalesef çok ağır oldu.onun için elvada?

  • Erzurum sporlu 20 Mart 2022 22:29

    8 MAÇ DAHA VARMIŞ NE OLACAKSA

  • Muammer İstanbul dan takip ediyorum 20 Mart 2022 18:06

    Muzaffer hocam Balıkesir.Bolu.Denizli.İstanbulspor.Genclerbiligi deplasmanlarimiz var. İşimiz zor içeride Kocaelispor ve tuzlaspor maçları var bir hafta bay olacağız. İnşallah başarılı olursunuz. Erkan hoca yi hangi akla ve fikre gore gönderdiler anlamış değilim devam etse idi ilk iki içerisinde idik. Erkan hoca gitmiş gideli bir tane galibiyetinin var başkada yok.

  • Dadaş 20 Mart 2022 09:27

    8 Maç daha varmış umut fakirin ekmeği kandırın bakalım milleti, sen bu futbolla ligin sonuncusunu yenebilirmisin sanmıyorum bir takım hep benzer golleri yer mi? Bandırmaspor maçında yediğimiz ilk gol, Samsunspor maçında yediğimiz ilk gol kopya birbirinin aynısı daha kaç tane aynı kopya gollerden yiyeceğiz? sahi iki hafta boyunca antremanlarda ne yaptınız? Bir hoca takımının zayıf yönlerini bulup onları tamir için çalışmaz mı? Bu maçın özeti şudur ki Muzaffer BİLAZER ve futbolcular iki hafta boş beleş çalışmadan yatmışlar. Erzurumspor kritik iki deplasmana çıkacak bu futbolla bu iki deplasmandan ancak bir puan alırlar umarım yanılırım ve hafta içi oyuncular ve teknik direktör aklını başına alır adam gibi işlerini yaparlar ve şehrin yüzü güler.