Spor Haber Girişi : 03 Ocak 2013 18:16

Tenisteki başarı karşılıksız kalmadı

Tenisteki başarı karşılıksız kalmadı
Erzurum’da tenis sporu her geçen gün büyük bir değişim gösteriyor. Kış şartlarının çetin geçtiği Erzurum’da bir çok başarılı isim yetişiyor.
Erzurumajans-Erzurum’da tenis sporu her geçen gün büyük bir değişim gösteriyor. Kış şartlarının çetin geçtiği Erzurum’da bir çok başarılı isim yetişiyor. Bu isimlerden biri de Antrenör Yıldırım Güngdoğdu oldu. Gündoğdu yönetiminde parlayan Erzurum tenisi her kesimden ve Tenis Federasyonu’ndan övgü alırken, Yıldırım Gündoğdu da tenisteki başarısını milli takım antrenörlüğüne yükselerek taçlandırdı. Erzurum’da GHSİM Müdürü Fatih Çintimar’ın destekleri ile güçlü bir alt yapı kurduklarının altını çizen Gündoğdu, “Tenisin geleceğinin temellerini Erzurum’da atmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

LİSANNSLI TENİSÇİ SAYISINDA BÜYÜK ARTIŞ

Erzurum’da yüzü aşkın lisanslı tenisçinin bulunduğu belirten Antrenör Gündoğdu, toplam tenisçi sayısının 300’ü aştığını söyledi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ın desteklerini arkasına alan Antrenörler Yıldırım Gündoğdu ve Ömer Said Alaeddinoğlu ile Burak Tozoğlu, Teniste hedef büyüterek sporcu sayısında patlamanın yaşanmasına neden oldu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar sayesinde Erzurum’un sporda her geçen gün markalaştığını ve marka değerinin arttığını belirten aynı zamanda Milli takım Tenis Antrenörü Yıldırım Gündoğdu, “ İl Müdürümüz Fatih Çintimar desteği ile bizleri daha çok çalışmaya ve başarılı olmaya sevk etmiştir. Bize desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.