İlçeler Haber Girişi : 01 Ağustos 2016 13:25

Termalspor demokrasi nöbetinde...

Termalspor demokrasi nöbetinde...
15 Temmuz gecesi düzenlenen hain darbe girişiminin ardından yapılan "Demokrasi Mitingleri"ne Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü hentbol takımı da destek verdi.
Erzurumajans-15 Temmuz gecesi düzenlenen hain darbe girişiminin ardından yapılan "Demokrasi Mitingleri"ne Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü hentbol takımı da destek verdi. Bu yıl Erzurum'u ve Doğu Anadolu'yu hentbol süper liginde temsil edecek olan Termalspor, Erzurum Kent Meydanı'nda düzenlenen demokrasi nöbetinde de boy göstererek takdir topladı. Kulüp Başkanı Abdullah Gülakar, Başantrenör Ali Erzurumluoğlu ile teknik heyet ve oyuncular tam kadro demokrasi nöbetine katıldılar. Termalspor Onursal Başkanı ve Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile birlikte sahneye çıkarak binlerce Erzurumlu'yu selamlayan Termalspor kafilesi büyük ilgi gördü. 

Kulüp Başkanı Abdullah Gülakar, 15 Temmuz gecesi düzenlenen hain darbe girişiminde şehit olan vatan evlatlarına Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa ve büyük Türk milletine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Gülakar, "Bu güzel ülkemizde, birlik beraberliğimize kast etmek isteyen bir avuç çapulcu, yüce milletimizin Osmanlı şamarıyla karşılaştı ve hevesleri kursaklarında kaldı. Milletimizin iradesine karşı yapılan bu hain girişim, yine başkomutanımızın çağrısıyla aziz milletimizin göğsünü siper etmesi sayesinde bertaraf edildi. 15 Temmuz'dan sonra sokakları ve meydanları hınca hınç dolduran milletimiz hainlere ve onların arkasındaki şer güçlere gereken cevabı en iyi şekilde vermiştir. Bu bağlamda Erzurum'da da süren demokrasi nöbetlerine katılan on binlerce vatan sevdalısı Dadaş, cuntacılara, onların içerideki ve dışarıdaki hain işbirlikçilerine karşı dik duruş örneği sergilemiştir. Bizler de Termalspor kafilesi olarak başkomutanımızın ve aziz milletimizin emrindeyiz. Rabbim bu milletin birliğine, beraberliğine ve kardeşliğine kast etmek isteyenlere fırsat vermesin." ifadelerini kullandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.