Türkiye Haber Girişi : 26 Ağustos 2023 11:49

Teröre, teröriste aman vermiyorlar!

Teröre, teröriste aman vermiyorlar!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Diyarbakır kırsalında tespit edilen 3 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Diyarbakır kırsalında tespit edilen 3 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

 

 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya bu sabah yapılan Diyarbakır PÖH, JÖH, JOPER ile EGM-İHA ve J-SİHA destekli operasyonda 3 teröristin silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya  terör örgütünün sözde sivil yapılanması (YPS) mensubu şahsın sağ olarak yakalandığı bilgisini paylaşarak, teröristlere yardım ve yataklık eden şüphelinin gözaltına alındığını kaydetti.

 

Bakan Yerlikaya sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

 

“Emniyet Genel Müdürlüğümüz ve Jandarma Genel Komutanlığımızın koordinesinde yürütülen operasyon kapsamında, EGM İstihbarat Başkanlığımız, Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğümüz, Havacılık Dairesi Başkanlığımız ve Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığımızca yapılan çalışmalarda; EGM İHA keşif gözetleme faaliyeti sırasında #Diyarbakır kırsalında 3 terörist tespit edildi. Bu sabah, Diyarbakır PÖH, JÖH, JOPER ile EGM-İHA ve J-SİHA destekli operasyonda terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi, terör örgütünün sözde sivil yapılanması (YPS) mensubu şahıs ise sağ olarak yakalandı. Teröristlere yardım ve yataklık eden şüpheli gözaltına alındı.

 

Operasyonu gerçekleştiren kahraman polis ve Jandarmamızı tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duaları sizlerle.

 

SON TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLİNCEYE KADAR MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK” Kaynak/Pusula

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.