Siyaset Haber Girişi : 25 Ocak 2023 10:33

Teşekkürler Erzurum

Teşekkürler Erzurum
Erzurum Ajans'ın 'Seçim Sandığı' büyük ilgi gördü. Google Analytics'e göre son 5 günde secim.erzurumajans.com 'a 15 binin üzerinde giriş oldu.

Erzurum Ajans, yaklaşan seçimlerin nabzını okuyucularıyla birlikte tutmak için ‘Seçim Sandığı’ kurdu. Kentteki billboardlarla tanıtımı yapılan secim.erzurumajans.com’a 5 gün içinde 15 bin giriş sağlandı.

 

Manipülasyona yol açmamak ve en doğru verileri elde etmek için mükerrer oy kullanmanın mümkün olmadığı sistemde, ankete katılmak için cep telefonunuzun konum bilgisini aktif hale getirmeniz ve numaranızı başında sıfır (0) olmadan yazmanız gerekiyor.

 

 

Kişisel Verileri Koruma Kanunu’nu gözetilerek kurulan sistemde, Millet İttifakı adayının açıklanması ve aday adayları başvurularının başlamasıyla yeni anketler yapılacak ve sonuçlar an be an sizlerle paylaşılacak. Gösterdiğiniz ilgi için Teşekkürler Erzurum

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Birileri 26 Ocak 2023 10:45

    Biliyorum bu mesajı yayınlamayacaksınız. Kendinizi kandırıyorsunuz bari bizleri kandırmayın. 5000 kez tıklanmış diyorsunuz sayfa açılınca yönlendirme ile seçim sayfasına girme zorunluluğu var. Toplamda 190 kişi oy kullanmış. Doğru neyse onu yazın ve gösterin biz sizi bu yüzden takip edip her gün sayfaya giriş yapıyoruz. Ayrıca siz artık daha geniş kitlelere hitap ediyorsunuz lütfen daha çok haber ve gündem paylaşımı yapın.

  • Mustafa 25 Ocak 2023 13:32

    Sayin Sagsoz, konumu acmayi unuttuk diye oyumuz sisteme yansimadi ayni tel no ile girilmiyor. Insallah bunun haricinde baska bir filtreleme yoktur!