Bölge Haber Girişi : 11 Mayıs 2011 14:21

Tesisler mantolanıyor!..

Tesisler mantolanıyor!..
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sporcu Eğitim Kamp Merkezi'nin ardından Yüzme Havuzu ve Cemal Gürsel Spor Salonu'nun da dış cephesini mantolanıyor.

Erzurum Ajans-Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sporcu Eğitim Kamp Merkezi’nin ardından Yüzme Havuzu ve Cemal Gürsel Spor Salonu’nun da dış cephesini mantolanıyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü spor tesislerinin dış cephelerinde mantolama çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İl Müdürlüğü Sporcu Eğitim Kamp Merkezi’nin dış cephe mantolamasının ardından, şimdi de Kapalı Yüzme Havuzu ile Cemal Gürsel Spor Salonu’nun dış cephelerinde mantolama yapıyor.

Yüzme havuzu mantolama sistemi sayesinde yüzme severlere daha uzun süreli hizmet verecek. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü mantolama sistemi sayesinde kış aylarında yüzme sezonunu uzatmayı planlıyor. Kapalı Yüzme Havuzu’nun dış cephe mantolamısı yüzme severleri de oldukça mutlu etti. Yüzme Severler, “Mantolama sistemi sayesinde havuzun kapılarının uzun süreli olarak bizlere açık olacağından çok mutluyuz. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze bu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.