Spor Haber Girişi : 02 Ağustos 2021 15:54

TFF bu hafta karar verecek

TFF bu hafta karar verecek
TFF Tahkim Kurulu, BB Erzurumspor'un Kasımpaşa'nın Pro Lisanlı hoca ile maçlara çıkmadığı gerekçesiyle küme düşürülmesi gerektiği yönündeki itirazını inceleme kararı almıştı.

ERZURUM AJANS - TFF’nin Salı, Çarşamba ya da Perşembe günü nihai kararını açıklaması ve bu kararın Mavi-beyazlıların lehine sonuçlanması bekleniyor. Sonuç Dadaşların lehine olursa, Kasımpaşa küme düşecek. BB Erzurumspor ise ligde kalacak.

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu 29 Temmuz Perşembe günlü (59) sayılı toplantısında gündemindeki dosyaları inceleyerek kararlar almıştı.

 

Tahkim Kurulu, Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un Kasımpaşa’nın Pro lisans sahibi olmayan teknik adamla ligin son 8 haftasını oynamasıyla ilgili TFF, Futbol Disiplin Talimatının 48’inci maddesinde yer alan ‘sahtecilik ve yanıltma’ başlıklı başvuruyu görüşen Tahkim Kurulu konunun incelenmesi kararını almıştı.

 

Tahkim Kurulu’nun bu kararından sonra binlerce Erzurumspor taraftarı, gözünü TFF’ye çevirdi. Kulislerde TFF’nin Erzurumspor’un davasında haklı olduğunu ve Mavi-beyazlıları Süper Ligde tutarak, Kasımpaşa’nın küme düşürülmesine karar vereceği iddia eldi.

 

Karar en geç Perşembe açılanacak

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yönetim kurulunun Salı, Çarşamba ya da Perşembe günü nihai kararını açıklayacağı öğrenildi. BB Erzurumspor taraftarları, şimdiden TFF’den gelecek olan müjdeli haberi beklemeye koyuldu. Bilindiği üzere Kasımpaşaspor, Pro lisansı olmadığı halde Şenol Can’ı maçlara teknik direktör olarak çıkarmış ancak genç çalıştırıcının yönetici sıfatıyla müsabakalarda yer aldığını savunmuştu. İstanbul ekibi 8 hafta boyunca pro lisanslı birini maçlara çıkaramamıştı. Nurullah PALA

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • FUAT ALKAN 03 Ağustos 2021 15:34

    Hadi bakalım inşallah haklı olduğumuz dava da beklediğimiz karar çıkar Erzurum olarak bizde bayram ederiz. Zaten haksız yere küme düşürülmüştük.