Spor Haber Girişi : 18 Haziran 2020 14:30

TFF Yüksek İrtifa'da olsun

TFF Yüksek İrtifa'da olsun
Erzurum Valisi Okay Memiş, TFF Başkanı Nihat Özdemir’den Doğu Anadolu Bölge Müdürlüğü’nün çalışmalarını Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nden yürütmesini istedi. Özdemir, “Biz de çok isteriz” dedi.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Vali Okay Memiş, geçen günlerde kente gelen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir ile bir araya geldi. Havalimanında yapılan görüşme öncesinde TFF Milli Takım Yardımcı Antrenörü ve Erzurum Bölge Teknik Sorumlusu Kemal Coşkun’dan bilgiler alan Vali Memiş, Erzurum ve Palandöken’in tanıtımı noktasında önemli bir yeri olan Yüksek İrtifa Kamp Merkezi için TFF Başkanı Özdemir’den destek istedi. 

“BURADA YERİNİZ OLSUN”

Vali Memiş ayrıca TFF Doğu Anadolu Bölge Müdürlüğü’nün kulüplerle ilgili işlemleri yapabilmesi için çalışmalarını Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nden yürütmesini talep etti. Bu durumun takımların işlerini daha da kolaylaştıracağını belirten Vali Memiş, Palandöken Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nin tercih edilebilir olması için bunun önemli bir adım olacağını kaydetti. 

“YER VERSİNLER YAPALIM”

Erzurum’u ve Palandöken Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ni yakından takip ettiklerini dile getiren TFF Başkanı Nihat Özdemir de, “Uzun zamandır antrenör eğitimlerimizi Palandöken’de yapıyor haliyle burayı yakından biliyoruz. Çalışmalarımızı bu noktadan yürütmek için bize bir yer tahsisi yapıldı. Ekiplerimiz inceledikten sonra ortak bir çalışma yapabiliriz” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Vatandaş 01 Ocak 1970 02:00

    Vali dur durak bilmiyor maşallah tebrik ediyorum teşekkür ediyorum