Spor Haber Girişi : 03 Nisan 2013 17:42

TFF'den GHSİM'ne Futsal teşekkürü

TFF'den GHSİM'ne Futsal teşekkürü
Erzurum'da yapılan Avrupa Elemeleri Futsal Müsabakalarına en iyi şekilde ev sahipliği yapan Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne TFF'den teşekkür plaketi geldi.
Erzurumajans-Erzurum'da yapılan Avrupa Elemeleri Futsal Müsabakalarına en iyi şekilde ev sahipliği yapan Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne TFF'den teşekkür plaketi geldi.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bir plaket de Türkiye Futbol Federasyonu'ndan geldi. 26 - 31 Mart 2013 tarihleri arasında Erzurum'da düzenlenen UEFA Avrupa Futsal Şampiyonası Grup Eleme müsabakaları için 3 Binlik Buz Arena'yı müsabakalar için TFF'ye tahsis eden ve personeli ile birlikte turnuvanın başarılı geçmesi için seferber olan Erzurum GHSİM'nü ziyaret eden TFF Doğu Anadolu Bölge Müdürü Metin Codur ile organizasyonda görev yapan TFF Bölge Antrenörü Kemal Coşkun, Mehmet Akif Fencioğlu ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Koordinatörü Alpaslan Topçu, desteklerinden dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne teşekkür etti. GHSİM İl Müdürü Vekili Şinasi Polat'a teşekkür plaketi sunan TFF Erzurum Bölge Müdürü Metin Codur, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün turnuva boyunca görevini en iyi şekilde yaptığını ve organizasyonun başarı ile bitmesinde büyük rol oynadığını söyledi.

COŞKUN: GHSİM İL MÜDÜRÜMÜZ BİZE HİÇ YOK DEMEDİ

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne yapacakları her organizasyon için baş vurduklarında hiç bir zaman eli boş geri dönmediklerini belirten TFF Bölge Antrenörü Kemal Coşkun ise futbolun taban birlikleri olarak her zaman birlik ve dayanışma içinde olduklarını söyledi. Coşkun, "Ev sahipliği dosyamızı sunmaya karar verip yanına gittiğimizde bizi dinleyip ortak fikirlerle bu organizasyonun alınmasında emek harcayan, Salonda en küçük bir eksikte hemen bunu gideren geceler boyunca tesislerde ekiplerimize yardımcı olan salon personeli ile ilgilenen ayrıca Erzurum gibi önemli bir kış sporları merkezinde Buz Hokey salonunu eriterek bize tesislerin kapılarını sonuna kadar açan 01 Mart 2013 tarihinden şampiyona sonuna kadar her sorunumuzda Acil çözümler üreten sayın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Fatih Çintimar ile ekibine teşekkür ederiz" dedi.

Plaket töreninde GHSİM İl Müdürü Vekili Şinasi Polat ile Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz da hazır bulundu. Polat ve Yılmaz, bundan sonra da düzenlenecek olan organizasyonların kusursuz geçmesi için çalışacaklarını belirtti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.