Siyaset Haber Girişi : 12 Ekim 2012 17:00

TGB Erzurumajans'ı ziyaret etti

TGB Erzurumajans'ı ziyaret etti
Türkiye Gençlik Birliği Erzurum şubesi 13 Ekim 2012 Cumartesi günü açılıyor.
Erzurum Ajans-29 Ekim 2012 Büyük Yürüyüş hazırlıklarını sürdüren Türkiye Gençlik Birliği,  Genel Sekreteri Cemil Gözel ve Erzurum Sözcüsü Yakup Aslan ile birlikte bir gurup genç TGB'li, Erzurumajans'ı ziyaret ederek güncel konulardaki düşüncelerini paylaştılar.

Amerikan savaş gemisi askerlerinden Jesus Salazar'ın Bodrum'da başına çuval geçiren gençlerden olan Cemil Gözel, "her geçen gün biraz daha büyüyen ve destek gören hareketimizi yaygın basın görmemezlikten gelse de bizler emin adımlarla yolumuza devam etmekteyiz; Türkiye Cumhuriyeti'nin sahipsiz olmadığını ulusalcılığa karşı duran egemen zihniyet mutlaka anlayacaktır. Amerikan emperyalizmi ile yandaşlarının bölgemizde ve ülkemizde oynadıkları oyunları yılmadan anlatmaya devam edeceğiz. Bunlar her zaman karşılarında Türk gençliğini bulacaklardır," diyerek 29 Ekim 2012 Pazartesi günü Ankara'da Birinci Meclis önününden başlayacak olan "Cumhuriyet için seferberlik yürüyüşü"ne Cumhuriyete ve değerlerine sahip çıkan herkesi davet etti.

Türkiye Gençlik Birliği Erzurum şubesinin 13 Ekim 2012 Cumartesi günü saat 14:00'de Çaykara İş Merkezi'nin üçüncü katında açılacağını da söyleyen Cemil Gözel, "PKK'yı Habur'dan içeri alan zihniyete Erzurum gençliğinin demokratik yollardan cevap vereceğine gönülden inanıyoruz," dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    2009 daki zihniyet hala hükümet bence sen uyan salih bey gençler alkışmı tutsun teröristleri gül ile karşılayan hühümeti herkes sizin kadal balık hafızalı değil üzgünüm. Hasan naci bey Erzurum TGB ile kaybeden şehir değil üsündeki ölü toprağını atıp dirilen şehir olacak bunu göreceksiniz tabi at gözlüklerinizi çıkarabilirseniz. dadaş25 arkadaş AK gençlik bu gençleri değil Barzaniye Türkiye seninle gurur duyuyor diye neden tesahurat ettik acaba gazmı aldık diye onu düşünsün.

  • hasan naci 01 Ocak 1970 02:00

    iyiki ikitane kızı koymuşlar sizde haber yapmışsınız , TGB erzuruma ne kaybettirir düşünmeden

  • salih 01 Ocak 1970 02:00

    ya yazık bide üniversite okuyorlar hala 2009 ekim haburda kalmış akılları alooo uyanın 2012 bitiyo ulusal kanalı izlemeyinde biraz güncellik yakalayın :)

  • dadaş25 01 Ocak 1970 02:00

    bu gençler fazla gaz almış yazık etmesinler kendilerine erzurumda AK gençliğin sözü geçer