Kültür-Sanat Haber Girişi : 10 Şubat 2015 00:34

Tiyatro sahnesinden sonra şimdi de buz pateni pistindeler

Tiyatro sahnesinden sonra şimdi de buz pateni pistindeler
Erzurum'un en büyük sivil toplum kuruluşu olan Erzurum Kalkınma Vakfı Gençlik Komisyonu gençlere yönelik etkinliklerine bir yenisini daha ekledi.
Erzurumajans-Erzurum'un en büyük sivil toplum kuruluşu olan Erzurum Kalkınma Vakfı Gençlik Komisyonu gençlere yönelik etkinliklerine bir yenisini daha ekledi.

Geçtiğimiz aylarda, gençler arasında yaygınlaşan uyuşturucu bağımlılığına karşı farkındalık ve bilinç oluşturmak üzere "UYANIŞ" isimli tiyatro eserini sahneye koyan ve bu oyunu Erzurum ve ilçelerinde sahneleyen Er-Vak gençleri ,şimdide gençlere Buz Paten kursu vermeye başladı.

Er-Vak Başkanı Erdal Güzel, gençlik komisyonunun yaptığı çalışmalardan dolayı oldukça memnun olduğunu ifade ederek, Dadaşlık kültürü ile yetişen gençlerin Erzurum'un geleceği ve teminatı olduklarını söyleyerek ilerleyen günlerde gençlerden yeni etkinlikler beklediklerini ve kendileriyle gurur duyduklarını ifade etti.

Güzel ,okuyan, düşünen, spor ve sanatla içi içe olan dadaş gençleri yetiştirmeyi hedeflediklerini bu ilkeler doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini sözlerine ekleyerek , gençleri Er-Vak çatısı altında toplanmaya davet etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.