Erzurum Haber Girişi : 06 Temmuz 2023 13:30

TRT'de türkü ziyafeti başlıyor! Jüride Erzurum'dan sürpriz isim?

TRT'de türkü ziyafeti başlıyor! Jüride Erzurum'dan sürpriz isim?
TRT'de türkü ziyafeti başlıyor. Müzikseverlerin heyecanla beklediği TRT'nin yeni yarışma programı ?Sen Türkülerini Söyle? 11 Temmuz Salı günü saat 20.00?de izleyici ile buluşacak.

TRT’de türkü ziyafeti başlıyor. Müzikseverlerin heyecanla beklediği TRT’nin yeni yarışma programı “Sen Türkülerini Söyle” 11 Temmuz Salı günü saat 20.00’de izleyici ile buluşacak.

 

“Sen Türkülerini Söyle”  yarışması 11 Temmuz Salı günü saat 20.00’de TRT 1’de başlıyor. Sunuculuğunu Turgay Başyayla’nın yaptığı, amatör ve profesyonel tüm seslerin yorumuna açık olan yarışmanın jüri koltuğunda Erzurum’un başarılı ses sanatçısı Aysun Gültekin’de yer alacak.

 

 

Türkülere hayat verecek yeni sesler TRT 1 ekranlarında aranıyor. 10 bölümden oluşacak yarışmanın her bölümünde yarışmacılar jüriden 10 tam puan alabilmek ve gecenin birincisi olabilmek için sesleri ile kıyasıya mücadele edecekler. Sunuculuğunu Turgay Başyayla’nın yaptığı jürisinde Cengiz Özkan, Aysun Gültekin, Emre Yücelen, Öykü Gürman ve İsmail Altunsaray’ın bulunduğu programda türkülerini seslendirecek olan yarışmacılar gecenin birincisi olmak ve 500 bin ödüllü “Süper Final’de” yarışmaya hak kazanabilmek için en güzel performanslarını sergileyecekler.

 

Yarışmaya Nasıl Başvurulur?

 

?1- WhatsApp hattı üzerinden türkü söylediğiniz bir video gönderin.

( Video göndermeden önce, görüntünün net olduğuna, tam olarak göründüğünüze ve sesinizin net olarak duyulduğuna emin olun.) 

 

?2- Videoyla birlikte kendinizi kısaca tanıtan bir metin gönderin. (İsim, soy isim, eğitim durumu, yaş, vb.)

 

?3 - Ekibimiz değerlendirme sonucuna göre sizinle iletişime geçecek ve bir başvuru formu gönderecektir.

Bu formu doldurarak ekibimizle paylaşın. 

 

?*Form doldurması için yarışmacıyla iletişime geçilmesi, yarışmacının yalnızca ön elemeyi geçmiş olduğu anlamına gelir.

 

**Formu doldurduktan sonra yarışma programına katılma hakkı kazanmanız durumunda ekibimiz sizinle iletişime geçecek ve gerekli bilgilendirmeyi yapacaktır. Kaynak/Pusula

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.