Ekonomi Haber Girişi : 04 Aralık 2014 13:53

TÜGİK camiası, iş zirvesinde buluşuyor

TÜGİK camiası, iş zirvesinde buluşuyor
Türkiye'nin ekonomi tabanlı en büyük STK' larından biri olan TÜGİK, önümüzdeki hafta yılın en büyük iş zirvesine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.
Erzurumajans-Türkiye'nin ekonomi tabanlı en büyük STK' larından biri olan TÜGİK, önümüzdeki hafta yılın en büyük iş zirvesine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

İş dünyasının önde gelen isimlerini buluşturacak olan zirve, katılımcılara yepyeni ufuklar açacak.

TÜGİK İş Zirvesi, 11-14 Aralık günleri arasında Antalya'da gerçekleşecek . Erzurum Genç Girişimci İşadamları Derneği'nin de üyesi bulunduğu Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu (TÜGİK) tarafından düzenlenecek olan "TÜGİK İş Zirvesi 2014" Türkiye'nin dört bir yanından yüzlerce işadamını bir araya getirecek. Zirveye Erzurum Genç Girişimci İşadamları Derneği Başkanı Mehmet Nuri Alim ve beraberindeki 10 işadamı da katılacak. Titanic Deluxe Hotel Belek'te gerçekleşecek bu büyük buluşma için aylar öncesinden başlayan hazırlıklarda son aşamaya gelindi. Zirve için son derece zengin bir program hazırlandı.

FARK YAPANLAR, TECRÜBELERİNİ PAYLAŞACAK

Aynı gün gerçekleşecek "Fark Yapanlar" başlıklı birinci oturuma Türkiye'nin önemli kuruluşlarının yönetim kurulu başkanları ve CEO'ları konuşmacı olarak katılacak. Akşam ise ünlü şarkıcı Coşkun Sabah konuklar için unutulmaz bir konser verecek.

2015 BEKLENTİLERİ MASAYA YATIRILACAK

Zirvenin üçüncü günü de "2014'ü bitirirken Türkiye'de ve dünyada eko-politik gündem ve 2015 beklentileri" başlıklı oturum gerçekleşecek. Bu oturumda gazeteciler ve akademisyenlerin yanı sıra TÜGİK Genel Başkanı Erkan Güral ve TÜGİK YİK Başkanı Erhan Özmen de konuşma yapacak. Gala gecesinde ise ünlü sanatçı Ziynet Sali sahne alacak ve en güzel şarkılarını TÜGİK için söyleyecek.

ZİRVE ÜLKE EKONİMİSİ İÇİN DE ÖNEMLİ

Erzurum Genç Girişimci İş Adamları Derneği Başkanı Mehmet Nuri Alim önümüzdeki hafta gerçekleşecek iş zirvesinin yalnızca TÜGİK camiası için değil, Türkiye ekonomisi için büyük önem taşıdığına dikkat çekti. Zirvenin, katılımcılara yepyeni ufuklar açacağını ifade eden Başkan Mehmet Nuri Alim, "Aynı zamanda ticari anlamda yeni kapılar aralamasını da arzu ediyoruz. Zira bu büyük buluşmada ikili iş görüşmeleri, ticari anlaşmalar yapılacak, yeni ortaklıkların ilk adımı atılmış olacak. Bu anlamda zirvenin, ülke ekonomisinin gelişimine katkı sunacağına inanıyoruz" dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.