Kültür-Sanat Haber Girişi : 20 Aralık 2013 17:32

Turistlere karanfilli karşılama

Turistlere karanfilli karşılama
Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca yapılan organizasyonlar çerçevesinde yılbaşı tatili için Erzurum'a gelen Polonyalı 117 turist, Erzurum Kültür Müdürvekili Ahmet Ruşen tarafından karanfillerle karşılandı.
Erzurumajans-Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca yapılan organizasyonlar çerçevesinde yılbaşı tatili için Erzurum'a gelen Polonyalı 117 turist, Erzurum Kültür Müdürvekili Ahmet Ruşen tarafından karanfillerle karşılandı.

Organizasyon kapsamında Mart ayının sonuna kadar Erzurum'a 8 bin Polonyalı turistin geleceği belirtildi.


Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yapılan organizasyon çerçevesinde yılbaşı tatili için Erzurum'a gelen 117 turist, Erzurum Kültür İl Müdürlüğü yetkilileri tarafından Erzurum Havalimanında karanfillerle karşılandı. İlginç karşılama sırasında şaşıran Polonyalı turistler bu durumun kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Erzurum İl Kültür ve Turizm Müdürvekili Ahmet Ruşen konuya ilişkin olarak şunları söyledi: "Bakanlığımız tarafından yapılan organizasyonlarla Erzurum'a bugün Polonyalı turistler geldi. Sezonu açtık turistler bundan sonra gelmeye devam edecek. Polonyalı turistler için yürütmüş olduğumuz organizasyon mart ayının ortalarına kadar devam edecek. Tahminlerimize göre yapılacak bu organizasyonlarda Polonyalı 8 bin turisti Erzurum'da misafir edeceğiz."

Karanfillerle karşılanan Polonyalı turistler daha sonra valizlerini otobüslere taşıyarak konaklayacakları otele gitti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.