Erzurum Haber Girişi : 04 Temmuz 2021 13:29

Turizm birliği başkanından acı haber

Turizm birliği başkanından acı haber
TÜRSAB Kuzeydoğu Anadolu Bölge Temsil Kurulu Başkanı Kürşat Özeken, denizde boğularak hayatını kaybetti.

ERZURUM AJANS - Ayşe Nur BAYRAMDoğu Anadolu Bölgesinin turizmde kalkınması için yıllardır mücadele veren TÜRSAB  Kuzeydoğu Anadolu Bölgesi Başkanı Kürşat Özeken, Antalya’da denizde boğularak hayatını kaybetti. Özeken için sosyal medyada binlerce kullanıcı taziye mesajı yayımladı. 


Doğu Anadolu Bölgesinde bir çok turizm projesi geliştiren, TÜRSAB Kuzeydoğu Anadolu Bölge Temsil Kurulu Başkanı Kürtaş Özeken,  Antalya’nın Kemer ilçesinde denizde boğularak hayatını kaybetti. Acente çalışmaları için Antalya' da bulunan Özeken, arkadaşlarıyla Antalya’nın Kemer ilçesinde dün sabah 5 gibi denize girdi. Denizde yüzmeye başlayan Özeken, arkadaşlarının seslenmelerine karşı cevap vermedi. Arkdaşları durumu hemen cankurtaranlara bildirdi. Can kurtaranlar Özeken’i bitkin halde denizden çıkardı. Hemen hastaneye kaldırılan 32 yaşındaki Özeken, Antalya Özel Vakıf Yaşam Hastanesi yoğun bakımda tedaviye alınsa da yaşam savaşını kaybetti.

 

Özellikle Erzurum’da bulunan Palandöken Dağı ilgili bir çok projeye imza atan bölgenin turizminin kalkınması için verdiği mücadele ile tanınan Kürşat Özeken için sosyal medyada binlerce taziye mesajı yayımlandı.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ömer Koçer 04 Temmuz 2021 23:44

    Genç yaşta vefat etti . Allah rahmet etsin . Yakınlarına başsağlığı diliyorum .