Teknoloji Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

Türk halkından bölücülere haritalı cevap

Türk halkından bölücülere haritalı cevap
Türkiye’yi bölmek isteyen zihniyete ve onun destekçilerine karşı sosyl paylaşım sitelerinde öyle bir harita yayınlanmaya başladı ki....

Erzurum Ajans- (Özel)-Bölücü terör örgütü PKK’nın son günlerde artan kanlı eylemlerine karşı vatandaşlardan tepkiler çığ gibi büyüyor.

 

Türkiye’yi ayağa kaldıran Çukurca baskınında şehit düşen Mehmetcikler için on binler sokaklara dökülürken, terörü lanetleyen eylemler facebook ve twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinde ise milyonları biraraya getiriyor.

 

İşte bu eylemlerden biriside bugün facebook’ta paylaşılan bu harita oldu. Türkiye’yi bölmek isteyen zihniyete ve onun destekçilerine karşı Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ni ‘ nah!..’ işareti şeklinde gösteren paylaşımcılar, ‘Harita Öyle Çizilmez Böyle Çizilir’ notuyla bir anda milyonlarca kişiye ulaştı. Günün haritası sosyal paylaşım sitelerini kullanan ve  bölücü teröre tepki gösterenler tarafından profil resmi olarak paylaşılıyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • METİN KIDIK 01 Ocak 1970 02:00

    ÇİZENİN ELİNE SALIK