Erzurum Haber Girişi : 30 Temmuz 2021 15:48

Türk Telekom'dan 100 bin fidan

Türk Telekom'dan 100 bin fidan
Türk Telekom Grubu, orman yangınlarının etkili olduğu bölgelere 100 bin fidan bağışlıyor.

ERZURUM AJANSÜlkemizde çıkan orman yangınlarının ardından Türk Telekom Grubu; çalışanları, bayileri ve tüm iş ortakları adına yok olan tüm ormanları yeniden yeşillendirmek için Tarım ve Orman Bakanlığı’na 100 bin fidan bağışında bulunuyor.

 

 

Orman yangınlarının etkili olduğu bölgelerde, Türk Telekom çalışanlarının gönüllü olarak kurduğu Türk Telekom Arama ve Kurtarma Ekibi de AFAD ile bölgede yardım çalışmalarına katılıyor.

 

 

Yangının devam ettiği ve kontrol altına alındığı alanlara yeniden hayat vermek için fidan seferberliği başlatacaklarını belirten Türk Telekom CEO’su Ümit Önal, “Türk Telekom olarak, çevre duyarlılığı konusundaki farkındalığı artırmayı her zaman amaç edindik. Güzel yurdumuzun farklı bölgelerinde meydana gelen yangınlar karşısında duyduğumuz üzüntüyü tarif etmek zor. Geleceğimiz ve nefesimiz olan ormanların yeniden canlanmasına katkıda bulunmak için Türk Telekom Grubu çalışanlarımız, bayilerimiz ve tüm iş ortaklarımız adına fidan bağışı gerçekleştirdik. Bu vesile ile tüm kişi ve kurumlarımızı, yangınlarda zarar gören bölgelerdeki doğal hayatı tekrar canlandırmayı amaçladığımız bu seferberliğe katılmaya davet ediyoruz” dedi. 

 

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.