Erzurum Haber Girişi : 12 Haziran 2013 13:49

Türk Telekom'da yangın tatbikatı

Türk Telekom'da yangın tatbikatı
Türk Telekom Doğu1 Bölge Müdürlüğü hizmet binasında yangın ve acil durum tatbikatı yapıldı.
Erzurumajans-Türk Telekom Doğu1 Bölge Müdürlüğü hizmet binasında yangın ve acil durum tatbikatı yapıldı.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ile birlikte Türk Telekom Doğu1 Bölge Müdürlüğü Bahçesinde düzenlenen tatbikat gerçeğini aratmadı.
Tatbikatta acil durum ve yangın esnasında neler nasıl yapılacağı uygulamalı olarak gösterilerek teknik bilgiler verildi.

Tatbikatın oldukça başarılı geçtiğini belirten Türk Telekom Tesis Destek İnşaat Emlak Müdürü Suat Güntürk, "Öncelikle şunu belirteyim, bu tatbikat bir senaryo ürünüdür. Gerçeğinin yaşanmamasını temenni ediyorum. Yangınlara depreme ve afetlere karşı her zaman toplum ve fert olarak hazırlıklı olmalıyız. Yangınlarda depremde ve afetlerde halkın hastalıkların ve personelin can ve mal kaybının asgariye indirilmesi amaçlanması ve çaba gösterilmesi gerekmektedir. Bu tür olayların gerçek olmamasını ve böyle yangınların depremlerin ve afetlerin yaşanmamasını diliyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz." dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.