Erzurum Haber Girişi : 04 Ocak 2021 13:52

TÜRKAV'dan Erzurum Ajans'a ziyaret

TÜRKAV'dan Erzurum Ajans'a ziyaret
Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Erzurum Şube Başkanı Fatih Dereli ve Yönetim Kurulu üyesi Tevhit Yazıcı, Erzurumajans'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Erzurumajans-Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Erzurum Şube Başkanı Fatih Dereli ve Yönetim Kurulu üyesi Tevhit Yazıcı, Erzurumajans'a nezaket ziyaretinde bulundu.

 

Ziyarette başkan Fatih Dereli, Erzurumajans Genel Yayın Yönetmeni Onur Sağsöz’e vakfın sürdürdüğü hizmet ve faaliyetler hakında bilgiler aktardı. Salgın döneminde de boş durmadıklarıni belirten Fatih Dereli, sosyal medyada şubenin Facebook sayfası üzerinden her hafta cuma günleri akşam 20:00'de canlı olarak yayımlanan "TÜRKçe Sohbetler" başlığı altında seminer çalışması yaptıklarını söyledi. Bu programlara şehrimizden ve şehir dışından alanında uzman önemli kişilerin konuk olduğunu belirten Fatih Dereli,Sarıkamış Harekâtını konu alan son programın şuana kadar 8 bine yakın kişi tarafından seyredildiğini belirtti.

 


 

Yönetimi yeni devraldıklarını belirten Fatih Dereli, TÜRKAV Erzurum şubesi olarak yapmayı planladıkları faaliyetler hakkında bilgiler verdi .Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Onur Sağsöz ise TÜRKAV'ın bir sivil toplum örgütlülüğü bilincinde önemli ve köklü bir yere sahip olduğunu belirtti.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.