Spor Haber Girişi : 29 Ekim 2014 01:43

Türkiye atlı cirit şampiyonası finali Antalya'da yapılacak

Türkiye atlı cirit şampiyonası finali Antalya'da yapılacak
Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye Cirit şampiyonası finalleri 8-9 Kasım tarihlerinde Antalya'da yapılacak.
Erzurumajans-Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye Cirit şampiyonası finalleri 8-9 Kasım tarihlerinde Antalya'da yapılacak.

Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Alpaslan Ceylan, her yıl farklı bir bölgede gerçekleştirilen Atlı Cirit Şampiyonası finallerinin bu yılki ayağının Antalya olacağını belirterek, organizasyonun gerçekleştirilmesi noktasında kendilerine her türlü desteği sağlayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e teşekkür etti.

Antalya Lara'da iki gün boyunca devam edecek olan cirit şampiyonasında; Denizli Yenigüney Atlı Spor kulübü, Manisa Selendi Atlı Spor kulübü, Erzurum Atlı Spor kulübü ve Erzurum Ejder Atlı Spor kulübü şampiyonluk için yarışacak.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.