Erzurum Düzenleme Tarihi : 20 Kasım 2020 20:24 Haber Girişi : 20 Kasım 2020 20:32

Türkiye'nin sırları: Palandöken

Türkiye'nin sırları: Palandöken
İletişim Başkanlığı tarafından hazırlanan 'Türkiye'nin Sırları' kitabında Palandöken Kayak Merkezi de yer aldı. 4 dilde yayınlanan kitap, başkanlığın resmi internet sitesinde de yayınlanıyor.

Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı yayınlarından biri olan ‘Türkiye’nin Sırları’ kitabı zengin içeriğiyle dikkat çekti. Kapak konusu Şanlıurfa’daki Göbeklitepe olan kitapta, dünya mirası olan Çorum Hattuşa Boğazköy, Çanakkale Troya, Konya Çatalhöyük ve Kars Ani gibi ören yerlerinin görsellerine yer verildi. Türkçe, İngilizce, Rusça ve Arapça notlarla hazırlanan ‘Türkiye Sırları’nda Palandöken Kayak Merkezi de iki sayfayla yer aldı. Kitapta meşaleli kayak ve pist fotoğrafları kullanılırken, tanıtım yazısında şu ifadelere yer verildi.

 

 

“Palandöken, 3 bin 176 metre yüksekliği; dik ve uzun pistleri, kar kalitesi ve gece kayağı seçeneği ile dünyanın sayılı kayak merkezleri arasında yer alıyor. Aynı anda 12 bin kişiye kayak yapma olanağı sağlayan merkez, Snowboard Boardercross Dünya Şampiyonası gibi pek çok uluslararası organizasyonun da tercihi arasında. Yeni yıla karlar içinde, büyülü bir atmosferde girmek isteyenleri, meşaleli kayak organizasyonu muhteşem bir alternatif olarak aklınızda bulunmalı.”

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.