Kültür-Sanat Haber Girişi : 16 Aralık 2020 13:10

Türkiye'ye bir de buradan bakın: Goturkey

Türkiye'ye bir de buradan bakın: Goturkey
Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde kurulan Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı'nın (TGA) dijital platformu www.goturkey.com her geçen gün ilgi görüyor.

Erzurumajans-Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca belirlenen turizm strateji ve politikaları doğrultusunda Türkiye’nin turizm hedeflerine ulaşması için faaliyet yürüten Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı, wowturkey.com sitesini yeni bir stratejiyle yeniden dizayn etti.

 

 

Mevcut turizm olanaklarının dünya çapında tanıtılması, pazarlanması ve potansiyel turizm olanaklarının geliştirilmesi noktasında planlama çalışmalarını sürdüren TGA’nın hazırladığı www.goturkey.com 81 şehrin tanıtımına yönelik görsel ve içerik barındıracak.

 

 

Yerli ve yabancı turistler için adeta bir ansiklopedi olacak dijital platformda Erzurum ve Palandöken Kayak Merkezi de yerini aldı. Güncel görsel ve bilgilendirme notlarının yayınlandığı goturkey kısa sürede büyük ilgi gördü.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.