Kültür-Sanat Haber Girişi : 02 Aralık 2011 16:37

Türküler bu konserde buluştu

Türküler bu konserde buluştu
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından kültürel etkinlikler kapsamında geleneksel olarak düzenlenen konserlere vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösteriliyor.
Erzurum Ajans-Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından kültürel etkinlikler kapsamında geleneksel olarak düzenlenen konserlere vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösteriliyor.
Etkinlikler kapsamında, Onat Kutlar Salonu`nda Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu “Türkülerde Buluşalım” konseri ile sanatseverlerle buluştu. Koro şefi Yaşar Seçkin yönetimindeki Türk Halk Müziği Korosunun verdiği konsere Gaziantepli sanatseverlerin ilgisi yoğun oldu. Konserde, Diyarbekir, Aydın, Erzurum, Ordu, Çorum, Kırşehir, Denizli, Eskişehir, Şanlıurfa ve Sivas yörelerinden türküler seslendirildi. Yörelere özgü halk oyunlarından da gösterilerin yapıldığı konser izleyicilerden büyük ilgi gördü.

Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu tarafından Onat Kutlar Tiyatro salonunda verilen “Türkülerde Buluşalım” adlı konsere Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Gazikent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özdemir, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Sema Marangoz, belediye yetkilileri ve çok sayıda davetli katıldı.
Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, konser sonunda koro adına şef Yaşar Seçkin`e çiçek takdim ederek verdikleri muhteşem konser için teşekkür etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.