Spor Haber Girişi : 12 Eylül 2022 15:57

Tuzla yenilgisini unutturacaklar!

Tuzla yenilgisini unutturacaklar!
Erzurumspor FK'da Keçiören mesaisi sürüyor. Dadaş, Başkent temsilcisine şimdiden gözdağı verdi. Bu arada Mavi-beyazlıların rakibi bu hafta Bandırma deplasmanından puan çıkardı.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor Futbol Kulübü’nde Keçiörengücü hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.

 

Haftayı bay geçiren Mavi-beyazlılar, kendi tesislerinde Teknik Patron Muzaffer Bilazer ve yardımcıları nezaretinde yoğun tempoda 6. Haftada oynayacağı Keçiören maçına bilenirken, futbolcular Başkentten galip dönerek Tuzla karşısında aldıkları farklı yenilgiyi taraftarlarına unutturacak.

 

 

Dostluk ve arkadaşlık süper

 

Transfer yasağı nedeniyle Yaz Transfer sezonunu boş geçen Erzurumspor’da mevcut kadro takım  kaptanların Mustafa Yumlu ve Eren Tozlu öncülüğünde kaynaştı. Genç ve tecrübeli futbolcular dost ve arkadaşlık örneğinin en güzel örneğini verirken, şimdiden Keçiörengücü’ne de antrenmanlarda gözdağı verdi.

 

Dadaşın rakibi puanla döndü

 

Erzurumspor’un 6.haftada oynayacağı Ankara Keçiörengücü, Bandırma’da 2-1 öne geçmesine rağmen skor üstünlüğünü koruyamadı. Teknik Patron Taner Taşkın’ın talebeleri 2-2’lik skorla evine 1 puanla dönmek zorunda kaldı.

 

Bandırma 17 Eylül Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını konuk Ankara Keçiörengücü, 22. dakikada Hamza Gür, 39. dakikada Bekir Karadeniz’in attığı gollerle 2-0 önde tamamladı. İkinci yarıda daha etkili bir oyun sergileyen ev sahibi Beyçimento Bandırmaspor, Atabey Çiçek’in 49 ve 68. dakikalarda kaydettiği gollerle 2-2’lik eşitliği yakaladı. Mücadele bu s korla sona erdi. Ligde oynadığı ilk 3 maçı kazanan ve zirve için iddiasını ortaya koyan Balıkesir temsilcisi, ilk kez puan kaybetti. Bu sonuçla Bandırmaspor, puanını 10’a çıkardı. Deplasmanda henüz kaybetmeyen Başkent temsilcisi Keçiörengücü ise puanını 8’e yükseltti. Nurullah Pala

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.