Erzurum Haber Girişi : 02 Kasım 2018 17:15

TYB Erzurum Şubesi Kadın Kolları’ndan AK Parti’ye ziyaret

TYB Erzurum Şubesi Kadın Kolları’ndan AK Parti’ye ziyaret
TYB Erzurum Şubesi Kadın Komisyonu Başkanı Ebru Kara ve üyeler AK Parti Erzurum Kadın Kolları İl Başkanı Av. Ayşe Deniz Çelik’e iade-i ziyarette bulundular.
Erzurumajans-TYB Erzurum Şubesi Kadın Komisyonu Başkanı Ebru Kara ve beraberindeki üyeler; Türkan Savaş, Nilgün Babacan, Kadriye Bilici, Rabia Karslı ve Şüheda Kımışoğlu, AK Parti Erzurum Kadın Kolları İl Başkanı Av. Ayşe Deniz Çelik’e iade-i ziyarette bulundular. 

Ziyarette, hayırlı olsun dilekleriyle konuşmasına başlayan Ebru Kara, sözlerini şöyle sürdürdü:

“İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Hanım, göreve gelir gelmez şehrimizin STK’lerini ziyaret etti. ilk ziyaret ettiği STK’lerden biri de TYB Erzurum Şubesi’ydi. O ziyaret, ilk olmasına rağmen çok sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti ve bundan ziyadesiyle mutlu olduk. Çünkü kültür, sanat ve edebiyata ilgi gösteren her kadın yönetici, bizim için değerlidir. O günkü ziyarette de yapmak istediğimiz kültürel programlara yönelik fikir alışverişinde bulunmuştuk.”

AK Parti Erzurum Kadın Kolları İl Başkanı Ayşe Deniz Çelik de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına şöyle devam etti:

“AK Parti Erzurum Kadın Kolları olarak TYB ailesine, bu nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ediyorum. Şehrimizin bu kadim STK’sını yakından takip ediyor ve çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. İlerleyen dönemlerde ortak çalışmalara ev sahipliği yapacağız. Özellikle de kadınlarımıza ve genç kızlarımıza yönelik yapacağımız bu çalışmalar, inanıyorum ki şehrimizde bir farkındalık oluşturacaktır.” dedi.

Ziyaret, karşılıklı iyi dilek temennileriyle sona erdi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.