Spor Haber Girişi : 05 Ocak 2012 16:11

U-20 yaş buz hokeyi milli takımı Erzurum'da

U-20 yaş buz hokeyi milli takımı Erzurum'da
U-20 Yaş altı Buz Hokeyi Erkek Milli Takımı, Yeni Zelanda'da yapılacak olan Dünya Şampiyonası 3. Grup Maçları hazırlıklarını Erzurum'da yoğun bir tempoda sürdürüyor.
Erzurum Ajans-U-20 Yaş altı Buz Hokeyi Erkek Milli Takımı, Yeni Zelanda'da yapılacak olan Dünya Şampiyonası 3. Grup Maçları hazırlıklarını Erzurum'da yoğun bir tempoda sürdürüyor.

3 Binlik Buz Arena’da Antrenörler Oktay Yavuzarslan ve Niyazi Çağrı Karabulut yönetimide Dünya Kupası maçlarına bilenen milli hokeycilyer, günde çift antrenman yapıyor.
Mili takım antrenörü Oktay Yavuzarslan, yaptığı açıklamada, şampiyonada zor bir grupta mücadele edeceklerini, ancak başarılı bir derece elde ederek Türkiye'ye dönmek istediklerini söyledi. Yavuzarslan, maçların 16-22 Ocak tarihlerinde yapılacağını ifade ederek, "11 Ocak'ta Yeni Zelanda'ya gideceğiz. Orada da 3 günlük bir kamp sürecimiz olacak. Hazırlıklarımız çok iyi gidiyor. Amacımız, başarılı bir dereceyle Türkiye'ye dönmek. Grubumuzda birbirinden güçlü rakipler bizi bekliyor. Ancak biz buz pistinde yüreğimizi ortaya koyup, iyi bir sonuçla Türkiye döneceğimize inanıyorum. Federasyon Başkanımız Fatih Çintimar ile yöneticilerimiz de bize iyi bir çalışma ortama oluşturdular, şu an çalışmkalarımız çok iyi gidiyor. 11 Ocak tarihine kadar Erzurum’da kalacağız" dedi.

K
amp çalışmalarını sürdüren 20 Yaş altı Buz Hokeyi Erkek Milli Takımı'nın 18 oyuncusunun, 120 oyuncu arasında yapılan seçmelerin ardından belirlendiğine dikkati çeken Yavuzarslan, "Geleceğin (A) milli takım oyuncularını en iyi şekilde yetiştirmeye çalışıyoruz. Erzurum'daki tesisler çok güzel. Federasyonumuz da bize her türlü desteği sağlıyor. Çalışmalarımız aralıksız sürüyor" diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.