Spor Düzenleme Tarihi : 23 Eylül 2023 17:30 Haber Girişi : 23 Eylül 2023 16:48

U19 Kadın Milli Futbol Takımından muhteşem dönüş!

U19 Kadın Milli Futbol Takımından muhteşem dönüş!
İsveç'te yapılacak Avrupa Şampiyonası öncesi Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde hazırlıklarını sürdüren Türkiye U19 Kadın Futbol Milli Takımı, Estonya U19 Kadın Milli Takımını 4-3 yendi.

Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'ndeki maçın 30 dakikalık bölümünde etkili olan Estonya Kadın Milli Takımı, 10 ve 19'uncu dakikada Anna Mariin, 32'nci dakikada Liselle Palts'ın attığı gollerle 3-0 öne geçti.

 

 

Bu dakikadan sonra rakip kale önünde etkili ataklar yapan Türkiye, 40'ıncı dakikada Tuana Naz'ın attığı golle skoru 3-1'e getirdi.

 

 

İkinci yarıya daha etkili başlayan milliler, 61'inci dakikada Berfin Elif, 79'uncu dakikada Tuana Yılmaz'ın golleriyle skoru 3-3 yaptı. 90+3'üncü dakikada İlayda Cansu, galibiyeti getiren golü attı.

 

 

20 Eylül'de oynadıkları ilk maçı da 3-2 kazanan Türkiye U19 Kadın Milli Takımı oyuncuları, bitiş düdüğüyle büyük bir sevinç yaşadı.

 

 

 

Sahanın ortasında bir araya gelen sporcular, galibiyeti 'Türkiye' sloganıyla kutladı.

 

 

KIYICI: KIZLARIMI KUTLUYORUM

 

Estonya U19 takımı karşısında alınan galibiyetten dolayı mutlu olduğunu belirten U19 Kadın Futbol Milli Takımı Teknik Direktörü Aytürk Kıyıcı, "Çok güzel bir reaksiyon gösterdik. Geri dönüş yapan takımımı kutluyorum. Gerçekten Ne kadar gurur duysam azdır. Normal'da 3-0'dan çevirmek çok zordur ama benim takımım onu gösterdi. O duruşu sergiledi ve çevirdi. Kızlarımı tebrik ediyorum" dedi. HABER MERKEZİ

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.