Erzurum Haber Girişi : 03 Ocak 2020 16:00

Uçak iptal olunca...

Uçak iptal olunca...
Erzurum’da etkili olan kar yağışının ardından bugün yapılacak olan Ankara – Erzurum ve İstanbul – Erzurum uçak seferleri iptal oldu.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Esenboğa Havalimanı’nda yapılan iptal anonsuyla birlikte yolcular adeta isyan etti.

Erzurum Havalimanı’nda yaşanan pist sorunuyla birlikte yeni yılın ilk sefer iptali de yaşandı.

Aralık ayından bu yana 30’u aşkın seferin iptal olduğu Erzurum’da bugün de etkili olan kar yağışıyla birlikte Ankara – Erzurum ve İstanbul Sabiha Gökçen – Erzurum uçak seferleri gerçekleştirilemedi.



Esenboğa Havalimanı’nda yapılan iptal anonsunun ardından yolcularla görevliler arasında tartışma çıktı. Bu sırada kadın bir yolcunun, “Benim otobüs param yok. Ben şimdi ne yapacağım” demesi dikkatlerden kaçmadı. Görevliler yolcuları sakinleştirmeye çalışırken, bazı yolcular bilet değişikliği yaparak Trabzon’a gitti.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Bu Şehrin Kaderinde VAR 01 Ocak 1970 02:00

    onur beyfendi senin öncülüğünde pankartlı toplanalım sesimizi duyuralım ben neden erzincandan uçağa bineyimki

  • erdinç 01 Ocak 1970 02:00

    ONUR KARDEŞİM BAKIYORUMDA SENDEN BAŞKA KİMSE BU OLAYI GÜNDEME GETİRMİYOR ERZURUMUN DURUMU NE OLACAK HER KEZ PATIR PATIR ULUDAĞA.ERCİYESE GİDİYOR BEN BİRAZDA SUÇU SYN SEKMENDE BULUYOR NEDEN DİRETMİYOR VALİ BEYDE EL ATSIN ARTIK ŞU İŞE. VEKİLLERİ SÖYLEMİYORUM ONLAR SÜSLENSİN GEZSİNLER BU ŞEHRE HİÇ BİRİNİN Bİ FAYDASI YOK DEMEKKİ BU MEMLEKETTEN GÖÇ EDENLER HAKLI GİDİYORMUŞ TEŞEKKÜR EDİYORUM SANA BAŞARILAR.

  • Erzurum 01 Ocak 1970 02:00

    Sayın vali kütüphane memuru müdürlğüne devam ettiğine göre size düşen nedir?

  • Ender Han 01 Ocak 1970 02:00

    Rahmetli İbrahim Erkal boşuna yazmamış demek ki. Erzurum uzak şehir,dostuna tuzak şehir. Bu şehrin sahibi yok abi hiçbir zaman olmadı da. Uzunca bir süredir bu durumu gündemde tutmaya çalışıyorsun ama kim kaale alıyor? Hiç kimse. Aynı durumu trabzonda,rizede,kayseride,antepte yapsınlar bakalım. Adamı oyarlar. Ama erzurum'un sesi çıkmaz.Çık sokağa insanların yüzde 50 sinin bu durumdan haberi bile yoktur.Ne anlatıyorsun ki

  • Ahmet Yıldız 01 Ocak 1970 02:00

    Vayyy zavallı erzurum ne oyunlar oynanıyor senin başına niye bu millet ayaklanmiyor. Yetmedimi kimsenin canina