Siyaset Düzenleme Tarihi : 14 Şubat 2024 09:17 Haber Girişi : 13 Şubat 2024 14:08

Uçar: Büyükşehir Belediyesi'nin borçlu olduğunu bir tek benden mi duydunuz?

Uçar: Büyükşehir Belediyesi'nin borçlu olduğunu bir tek benden mi duydunuz?
İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Eczacı Canan Uçar, belediyenin borcu nedeniyle kendisini yalancılıkla suçlayan Mehmet Sekmen'e "Aynen iade ediyorum" dedi.

"BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN BORÇLU OLDUĞUNU HERKES KONUŞUYOR"

 

İYİ Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Eczacı Canan Uçar, Büyükşehir Belediyesinin şeffaflıktan uzak bir şekilde doğru yönetilemediğini vurguladı.

 

Büyükşehir Belediyesi'nin milyarlarca lira borcu olduğıunun kahvehanelerden mahallelere kadar her yerde konuşulduğunu kaydeden Uçar, bu konuda kendisini yalancılıkla suçlayan Mehmet Sekmen'e şu yanıtı verdi. 

 

“Sayın Başkan, Millî Görüş geleneğinden geliyor. Millî Görüş geleneğinde kadına hürmet vardır benim bildiğim kadarıyla. Nasıl bir insicam bozulması yaşıyor ki yalancılıkla bizi itham ediyor. Mevcut borcun 15 milyar değil 2 milyar civarı olduğunu söylüyor. Erzurum Büyükşehir Belediyesinin borcunu bu şehirde her kez konuşuyor, yalnızca Canan Uçar’ın açıklamalarından mı duydunuz? Mahallelerde, kahvelerde, AK Parti teşkilatında hatta il başkanlığının raporlarıyla AK Parti Genel Merkezi’nde konuşuluyor mu? Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı benim şahsımda Erzurum’a, vatandaşa, herkese yalancı demiştir. Bir özür bekliyorum, şahsım adına değil. Erzurum halkı adına özür bekliyorum ve kendisine Erzurum adına yalancılığı ziyadesiyle iade ediyorum.” HABER MERKEZİ 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ahmet tekin 22 Şubat 2024 21:51

    sen kalk kartaldan erzuruma gel. hizmet için geldinse Allah yardımcın olsun ama niyetin farklıysa Allah cezanı versin. Yolların durumu nedir böyle. kışın karla mücadele yapmadınız sadece tuz attınız sonuç bu şimdi tüm asfalt dökülüyor yama tutmaz.

  • Vatandaş 20 Şubat 2024 22:56

    Erzurumda mezarlıklar müdürünün zina yaptığı söyleniyor.ne iştir bu

  • Ejder 15 Şubat 2024 16:39

    Sayın Başkanım Canan Hanım Bir yerde güneş doğuyorsa orada umut var demektir.Pes etmek umutsuzluğa teslim olmak lugatımızda yoktur.Bu topraklarda sandık her zaman umuttur . Bakarsanız bir rüzgar eser,tahtı bir tarafa savurur ,şahı diğer tarafa. Yeterki tabanda ve tavanda birliktelikliği sağlayacak azim olsun.Canan Hanım Allah yar ve yardımcınız olsun

  • has adam 14 Şubat 2024 10:31

    CANAN hanım yalancılığı iade edersen diğer lakabı ortadan kalkar yapmayın .

  • Vatandaş 13 Şubat 2024 22:11

    Canan hanım haklıdır. Belediyenin borç batağında oldugunu herkes biliyor.özellikle iş yapan mutahitler esnaf para alamadığını söylüyorlar.

  • Halis demir 13 Şubat 2024 17:02

    Belediye batmış arsa tarla hatta Yoncslık bile satıldı paralar ne oldu kime gitti belli değil. bir varlık kaçırma operasyonu yapılıyor sanki. Erzurum?un parasını transfer etmeyin İstanbul?a havuza.bir bayana yalancı demek hiçbir görgülü kültürlü efendi saygılı bir erkeğe yakışmaz bende kınıyorum yazık erzuruma layık değilsiniz mslesef