Teknoloji Haber Girişi : 13 Mayıs 2022 10:58

Ücretli abonelik dönemi resmen başlıyor

Ücretli abonelik dönemi resmen başlıyor
Türkiye'de yaklaşık 45 milyon kişinin kullandığı mesajlaşma uygulaması WhatsApp, ücretli abonelik dönemine resmen başlıyor. Şirket, ücretli aboneliğin 14 Mayıs itibariyle başlayacağını duyurdu.

ERZURUM AJANSDünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması olan ve Türkiye'de de yaklaşık 45 milyon kişinin kullandığı WhatsApp ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

 

WhatsApp’ta ücretli abonelik dönemi resmen başlıyor. Kullanıcılara ‘isteğe bağlı’ olarak sunulan seçeneğin 14 Mayıs itibariyla başlayacağı duyuruldu.

Haber Global’in aktardığına göre, bu seçeneğe kimse mecbur tutulmayacak. Yani ücretsiz kullanım devam edecek. Ancak ücretli Whatsapp’ı tercih edenler bazı ayrıcalıklara sahip olacak.



14 Mayıs’tan itibaren aktif olacak ücretli abonelik seçeneğinin maliyeti net olarak bilinmemekle birlikte aylık 1 dolar (15 TL) olması bekleniyor. Yıllık abonelik seçeneği de sunulması söz konusu.

Meta, bu tercihi yapanlara uygulamayı aynı anda birkaç mobil cihazda tek bir hesapla kullanma imkanı sunacak. Yine zaman içinde geliştirilen bazı yeni özelliklerin sadece ücretli aboneler tarafından kullanılması planlanıyor.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.