Erzurum Haber Girişi : 03 Kasım 2015 17:51

Ulaşımda otomatik araç yıkama ve temizlik ünitesi dönemi

Ulaşımda otomatik araç yıkama ve temizlik ünitesi dönemi
Erzurum Büyükşehir Belediyesi, yerel yönetim hizmetlerinde kalite standartlarının üstündeki uygulamaları vatandaşların beğenisine sunmaya devam ediyor.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediyesi, yerel yönetim hizmetlerinde kalite standartlarının üstündeki uygulamaları vatandaşların beğenisine sunmaya devam ediyor. 

Gün içerisinde vatandaşların kullandığı en önemli toplu taşıma araçları otobüslerdeki temizlik ve hijyen konusunda yeni bir uygulama başlatan Büyükşehir Belediyesi, daha sağlıklı bir ulaşım için Otomatik Araç Yıkama ve Temizlik Ünitesi'ni hayata geçirdi. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı'na bağlı Toplu Taşıma Şube Müdürlüğü bünyesinde kurulan Otomatik Araç Yıkama ve Temizlik Ünitesi sayesinde toplu ulaşım hizmetlerinde yer alan 45 halk otobüsü büyük bir titizlikle baştan aşağı yıkanıyor. Vatandaşların sağlığı, konforu ve rahatı için araçlar hijyenik ortamda yıkanarak dezenfekte ediliyor. Büyükşehir'in otobüsleri, her gün saat 18.00'dan 02.00'ye kadar iç ve dış temizliği yapılıp, dezenfekte edildikten sonra tertemiz bir şekilde sefere hazır hale getiriliyor. Bu sayede toplu taşıma araçlarında görüntü kirliliği oluşturan temizlik malzemeleri de ortadan kaldırılarak, araçlar daha temiz hale getiriliyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.