Spor Haber Girişi : 19 Ekim 2021 13:54

Umut golünün hazırlayıcısı!

Umut golünün hazırlayıcısı!
BB Erzurumspor'da Süleyman Koç, ilk maçında göz doldurdu.

ERZURUM AJANS - Nurullah PALA /BB Erzurumspor’da bu sezon ilk kez ilk onbirde sahaya çıkan Süleyman Koç, etkili futbolu ve gollerdeki katkısı ile alkış aldı.

 

Teknik Patron Erkan Sözeri, ilk onbirde Süleyman Koç’a şans verirken, Emircan Altıntaş’ı hamle oyuncusu olarak sahaya sürdü.

 

Transfer döneminin son günlerinde Adana Demirspor’dan BB Erzurumspor ailesine katılan tecrübeli futbolcu, etkili futbolu ve Eren’in golünde yaptığı asistle geri dönüşteki en önemli faktördü.

 

Umut golünün hazırlayıcısı

 

BB Erzurumspor’un Pazar günü Altınordu maçının 45+5’inci dakikasında soldan müthiş driplinglerle ceza sahasına giren ve yaptığı ortada kaleciden dönen topu Eren Tozlu’nun ağlarla buluşturmasında kilit oyuncu olan Süleyman, atılan golde Eren’le birlikte Dadaşların umutlandıran oyuncu oldu.

 

Teknik Patron Erkan Sözeri de, bu sezon ilk kez ilk onbirde şans verdiği Süleyman Koç ile Aly Malle’nin performansından oldukça memnun kalırken, iki oyuncusunu da tebrik etti.

 

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.