Spor Haber Girişi : 17 Aralık 2020 12:52

Üneş'i Düzgün uğurladı

Üneş'i Düzgün uğurladı
BB Erzurumspor Başkanlığından istifa eden Hüseyin Üneş'i çiçeği burnunda başkan Ömer Düzgün uğurladı. Üneş'i çiçeklerle havalimanında yolcu eden Düzgün, ''Her şey için teşekkürler başkanım'' dedi.

Erzurumajans-Süper Lig ekiplerinden BB Erzurumspor’da Pazartesi akşamı başkanlık görevinden istifa eden Hüseyin Üneş’i İstanbul’a yeni kulüp başkanı Ömer Düzgün uğurladı

.

Üneş’in yanı sıra Taha Emre Balta’yı da çiçeklerle yolcu eden Ömer Düzgün, bugüne kadar ki hizmetlerinden dolayı Üneş ve Balta’ya teşekkür etti.

 

Yöneticilerden Yavuz Güney ve Muzaffer Şahin de uğurlama esnasında havalimanında hazır bulundu. Oldukça duygusal anların yaşandığı uğurlamada, çiçeği burnunda başkan Ömer Düzgün, “Hüseyin Üneş’le birlikte güzel işlere imza attık. Her şey için teşekkürler Hüseyin Üneş” dedi.

 

 

Mavi-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada da şöyle denildi:

 

“Başkanımız Sayın Ömer Düzgün ve yönetim kurulu üyelerimiz önceki başkanımız Sayın Hüseyin Üneş’i havaalanından uğurladı. Hizmetleri için Sayın Hüseyin Üneş’e teşekkür ediyoruz.”

 

Nurullah PALA/Pusula

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.