Medya Haber Girişi : 29 Şubat 2012 22:42

Usta Gazeteci Cem Bakırcı Palandöken'de

Usta Gazeteci Cem Bakırcı Palandöken'de
Erzurum Basını'nın usta habercilerinden Cem Bakırcı artık Palandöken Gazetesi'nde görev yapacak.

Erzurum Ajans-Erzurum Basını'nın usta habercilerinden Cem Bakırcı artık Palandöken Gazetesi'nde görev yapacak. Yaptığı özel haberleri ile Erzurum’un en seçkin muhabirlerinden olan Bakırcı, yaklaşık 25 yıl görev yaptığı Hürriyet Gazetesi ve  Doğan Medya Grubu'ndan emekli olmuştu.

Bir süre Sabah Gazetesi Erzurum Bürosu’nda görev yapan Bakırcı, bundan böyle, “Büyük Erzurum’un Büyük Gazetesi’ Palandöken’in usta haber kadrosunda yer alacak.

Gazetecilik geçmişi bir çok ödül ve başarıyla dolu olan ve basın dünyasının ‘Haber Kurdu’ diye tanıdığı değerli meslektaşımız Cem Bakırcı’ya,  Erzurum Ajans olarak yeni habercilik serüveninde başarılar diliyoruz.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Sadullah Aydemir 01 Ocak 1970 02:00

    Sevgili cem bakırcı bey hayırlı olsun.bu ustalık sende olduktan sonra nerde görev yaparsan en iyisini yapacağından hiç kimsenin şüphesi .Başarılar diliyorum.MuhtarSA.PALANDÖKEN.

  • Mevlüt Aydın 01 Ocak 1970 02:00

    Büyük MÜCADELECİ İNSAN CEM BAKIRCI SANA HAYRANIM, İŞİNİ DÜRSÜT YAPANLARDAN BENC MEHMET ŞENER YERİNDE VE BOMBA TRANSFER YAPMIŞ..TEBRİKLER...BAŞARILAR..