Spor Haber Girişi : 27 Ocak 2012 17:10

Üşüdüklerine değdi

Üşüdüklerine değdi
Erzurum'da düzenlenen Kış Sporları Festivali'nde yoğun kar yağışı altında oynanan voleybol sporcular kadar izleyenleri de üşüttü.
Erzurum Ajans-Erzurum'da düzenlenen Kış Sporları Festivali'nde yoğun kar yağışı altında oynanan voleybol sporcular kadar izleyenleri de üşüttü.

Erzurum'da Türk Telekom Atlama Kulelerinin altında oynanan voleybol maçları renkli görüntülere sahne oldu. Yoğun kar yağışı ile birlikte etkili olan soğuk hava sporcuları ve izleyenleri dondurdu. Kar üzerinde oynanan voleybolda oyuncular soğuk havada ellerini ovuşturarak ısınmaya çalıştı. Düzenlenen voleybol turnuvasında 4 erkek 4 bayan takım olmak üzere toplamda 8 takımın katılıyor. Bugün ilk maçları için kar üzerinde kurulan filelerden topları aşırmaya çalışan Türk Telekom A ve Türk Telekom B takımları
turnuvada başarılı olmak için kıyasıya bir mücadele verdi. Olumsuz hava şartları oynanan voleybol turnuvasını da etkiledi. Soğuk havada ısınmak için ellerini ovuşturan sporcular, kar üzerinde voleybol oynamanın oldukça zor olduğunu dile getirdi. El ve ayak parmakları üşüyen sporcular, "Her ne kadar hava soğuk olsa da festivale katılmak oldukça zevkli" dedi. 10 dakika aralarla ısınmak için arkadaşları ile yer değişen sporcular giyindikleri montlarla ısınmaya çalıştı.

Lapa lapa yağan kar altında voleybol turnuvasını seyreden izleyicilerde üşüdüklerini söyleyerek ısınmak için atkı ve bereler taktıklarını ifade etti. Şehir dışından gelen konuklar hava şartlarının olumsuz olduğunu belirterek, "Festival oldukça coşkulu sadece soğuk hava ve kar yağışı bizi etkiliyor kar yağışı nedeni ile neredeyse kardan adama dönmüş durumdayız" diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.