Siyaset Haber Girişi : 20 Ocak 2023 17:55

Uzun: Erzurumlu vekil doğalgazın fiyatını bilmiyor

Uzun: Erzurumlu vekil doğalgazın fiyatını bilmiyor
Zafer Partisi Erzurum İl Başkanı Abdülhamit Uzun, fahiş doğalgaz faturalarına isyan etti. PALEN Doğalgaz A.Ş. önünde basın açıklaması yapan Başkan Uzun, "İstanbul İGDAŞ, indirim yapabiliyorsa PALEN?de yapabilir" dedi.

Doğalgaz faturalarının Erzurumlunun belini büktüğünü söyleyen Zafer Partisi Erzurum İl Başkanı Abdülhamit Uzun, hem hükümet yetkililerinden hem de dağıtıcı firma PALEN doğalgazdan indirim istedi.

 

“Erzurum’da Erzurumluya hizmet ediyorsanız Erzurumlunun cebini düşünmek zorundasınız” diyen İl Başkanı Uzun, “Aralık 2022’de İstanbul’da dağıtıcı firma İGDAŞ sadece İstanbul için indirim yapabiliyorsa Erzurum’daki dağıtıcı firmanın uygun zemin oluşturarak indirim yapabileceği öngörülmektedir. Diğer siyasi partiler sadece bir Tweet atarak muhalefet yaptıklarını düşünüyor. İşin ilginç yanı geçtiğimiz haftalarda Erzurum milletvekillerinden birisi Erzurum’da 20 ilçeden 19 ilçeye doğalgaz ulaştığının teşekkürünü Cumhurbaşkanına yapıyor. Ama bilmiyor ki, kaç haneye ulaşmış satış fiyatları ne?” dedi.

 

Başkan Uzun ayrıca, “Her yıl ve özellikle seçim arifelerinde seçim kampanyası olarak doğalgaz rezervlerinden bahsediliyor ne hikmetse bu çıkarılan doğalgaz Erzurum’a bir türlü ulaşmıyor. Ulaşan doğalgaz zaten ekstra zamla geliyor. Erzurum vekilleri de bunu izliyor zaten seçim zamanı haricinde Erzurum’a uğradıkları mı var? Erzurum artık sahipsiz değil Erzurum’un Zaferi var” diye konuştu. HABER MERKEZİ 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ömer ÖZTÜÇ 20 Ocak 2023 20:06

    Şehirde irili ufaklı yıllardır sözde siyaset yapan (!) partiler senelerdir şehrin değil sadece ülkenin sorunlarını dile getiriyor. Sonra da Erzurum'un derdini biz biliriz derler. Kış ayı bu kadar fazla olan bi şehirde kazanca ortak olan yakıt sorununu daha birisi delikanlı gibi çıkıp dile getirmedi. Plazaların 14. Katından nağara atmaya devam etsinler. Bilsem ki oyum hiçe gidecek yine de İbrahim'e su taşıyan karınca misali ben Zafer Partisi'ne oyumu vereceğim. Hiç değilse dik duruşları yeter...

  • Murat 20 Ocak 2023 19:05

    İndirimi geçtik gizli zam gelmiş geçen ay ile bu ay aynı miktarda yaktığımız halde 500 TL fazla ödeme yaptık hani doğalgaza zam gelmemişti.