Siyaset Düzenleme Tarihi : 09 Ekim 2020 11:27 Haber Girişi : 09 Ekim 2020 11:43

Vahit Bingöl: Bizim tabelamızı halk astı

Vahit Bingöl: Bizim tabelamızı halk astı
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) kurucu İl Başkanı Vahit Bingöl, alt yapı çalışmaları üç yıl süren partinin tabelasını halkın astığını söyledi. Bingöl, ''DEVA fantezi olsun diye kurulmadı. Ülke meselelerini çözmek için varız'' dedi.

Erzurumajans-Erzurum siyasetinin önemli isimlerinden Vahit Bingöl’ün Kurucu İl Başkanı olarak atanmasıyla DEVA Partisi, 20 ilçenin 17’sinde teşkilatlanmasını tamamladı. Erzurum Ajans’ı ziyaret eden Bingöl ve kurucu yönetim kurulu üyeleri, 17 Ekim Cumartesi günü Genel Başkan Ali Babacan’ın katılımıyla il kongresini gerçekleştiriceklerini bildirdi.

 

BÜYÜK BİR KADROMUZ VAR

 

DEVA Partisi’nin üç yıl süren hazırlık çalışmalarının ardından kurulduğunu vurgulayan Kurucu İl Başkanı Vahit Bingöl, “DEVA, fantezi olsun diye kurulan bir parti değil. Ülkenin dertlerine çare olsun diye kurulan bir parti ve bizim tabelamızı halk astı. Dikkat edin Genel Başkanımız sadece sorunları dile getirmiyor hemen ardından çözüm önerilerini de ortaya koyuyor. Tüm sorunlara hakim ve çözümü noktasında yetenekli büyük bir kadroya sahibiz” dedi.

 

KAVGA ETMEYE GELMEDİK

 

17 Ekim’de yapılacak il kongresinin ardından sahaya ineceklerini dile getiren Başkan Bingöl, şöyle devam etti. “Uzun yıllar siyaset yaptığım şehrimizin sorunlarını çok iyi biliyorum. Örneğin kalkınmada 57, borçlanmada 26’ıncı sırada olan Erzurum’da güçlü bir muhalefet olacağız ancak kimseyle kavga etmeyeceğiz. Biz kavga etmeye gelmedik ama münasip dille muhalefetimizi de yapacağız.”

 

 

‘TÜRKİYE’NİN DEVA’SI HAZIR’

 

Öte yandan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA), teşkilatlanma çalışmalarına devam ediyor. Bugüne kadar 52 il ve 207 ilçede resmi teşkilatlanma sürecini tamamlayan DEVA Partisi, 75 il ve 332 ilçede de kurucu kadrolarını yetkilendirdi. Kuruluş çalışmalarının ardından 20 ilin 70 ilçesinde birinci olağan kongrelerini tamamlayan DEVA Partisi’nin Genel Başkanı Ali Babacan, ‘Türkiye’nin DEVA’sı hazır’ sloganıyla gerçekleştirilecek kongrelere katılacak. DEVA Lideri, 10 Ekim’de Diyarbakır’a, 11 Ekim’de Batman ve Bitlis’e giderek il kongrelerine katılacak. 17 Ekim’de de Erzurum’da partililerle ve vatandaşlarla bir araya gelecek.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.