Erzurum Haber Girişi : 06 Haziran 2018 22:15

Vakıf Okulları Öğrencilerinden Rektör Çomaklı’ya ziyaret

Vakıf Okulları Öğrencilerinden Rektör Çomaklı’ya ziyaret
Atatürk Üniversitesi Vakıf Okulları yöneticileri ve öğrencileri, bir yılın ardından elde ettikleri başarıları paylaşmak ve desteklerden dolayı teşekkür etmek üzere Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı’yı makamında ziyaret etti.
Erzurumajans-Atatürk Üniversitesi Vakıf Okulları yöneticileri ve öğrencileri, bir yılın ardından elde ettikleri başarıları paylaşmak ve desteklerden dolayı teşekkür etmek üzere Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı’yı makamında ziyaret etti.

Vakıf Okulları Müdürü Erdal Karagülle’den okulda yapılan faaliyetler hakkında bilgi alan Rektör Çomaklı, öğrencilerle tek tek tanışıp sohbet etti.

Yeni neslin, kendilerine sunulan fiziki ve teknik imkânlardan dolayı çok şanslı olduğunu belirten Rektör Çomaklı, "Bizlere mutluluk aşılayan ve geleceğe umutla bakmamıza vesile olan gençlerimiz başarılı oldukça ülkemiz daima payidar kalacaktır. Bize düşen de bu genç nesle, iyi bir gelecek ve güçlü bir ülke hazırlamaktır. Çocuklarımızın gözlerinde bu hayat enerjisini gördükçe bizler daha da güçleniyoruz. Bir yıl boyunca sergiledikleri üstün performans ve elde ettikleri başarılardan dolayı okul yönetimimizi, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum” şeklinde konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Nihat 01 Ocak 1970 02:00

    Haber mi bu? Çocuklar rektörü niye ziyaret etsin. Rektör çağırmıştır.