Erzurum Haber Girişi : 11 Mayıs 2015 19:20

Vakıflar heyeti Başkan Sekmen'i ziyaret etti

Vakıflar heyeti Başkan Sekmen'i ziyaret etti
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen Vakıflar Haftası dolayısıyla Vakıflar Bölge Müdürlüğü kutlama heyetini kabul etti
Erzurumajans-Vakıflar haftası münasebetiyle Vakıflar Bölge Müdürü Kenan Ungan, Erzurum Kalkınma Vakfı (ERVAK) Başkanı Erdal Güzel, Pervizoğlu Vakfı Başkanı Suat Hamutçu ve Rukiye Hanım Vakfı Başkanı Sadrettin Hışıloğlu Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Erzurum'daki vakıfların yöneticileriyle, vakıflarla ilgili nelerin yapılabileceğine yönelik istişare toplantısı yapacaklarını açıklayan Başkan Sekmen, memuriyete Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün ortak olduğu Vakıfbank'ta başladığını, kendisinin de vakıflar kökenli olduğunu kaydetti.

Vakıfların, medeniyetimizde önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Başkan Sekmen, vakıf müessesesinin, binlerce yılın birikimi olan kültürel değerlerimizi koruyarak, gelecek nesillere aktarılması görevinin yanı sıra, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yapılan yardımların kurumsallaşması gibi önemli bir işlevinin de bulunduğunu belirtti.

Vakıflar Bölge Müdürü Kenan Ungan da ziyarette, Vakıflar Haftası münasebetiyle düzenledikleri etkinlikler ve vakıfların faaliyetleriyle ilgili Başkan Sekmen'e bilgi verdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.