Erzurum Haber Girişi : 12 Kasım 2015 17:00

Vali Altıparmak; Terörle mücade aralıksız sürüyor

Vali Altıparmak; Terörle mücade aralıksız sürüyor
Vali Altıparmak, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar 13. Bölge Müdürlüğünde incelemelerde bulunarak, Erzurum Barosunu ziyaret etti.
Erzurumajans-Vali Altıparmak, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar 13. Bölge Müdürlüğünde incelemelerde bulunarak, Erzurum Barosunu ziyaret etti. 

İlk ziyaretini Doğa Koruma ve Milli parklar 13.Bölge Müdürlüğüne yapan Vali Dr. Ahmet Altıparmak'ı bölge müdürlüğüne gelişinde, Vali Yardımcısı Haktan Gökçekuyu ve Bölge Müdürü Ahmet Akkiprik karşıladı. Göreve gitmek üzere olan müdürlük personeliyle sohbet ederek başarılar dileyen Vali Altıparmak, Bölge müdürü Akkiprik'ten kurumun çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Vali Altıparmak ikinci ziyaretini Erzurum Barosu'nu da yaptı. Valimiz Dr. Ahmet Altıparmak'ı Erzurum Barosunu ziyaretinde Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, Erzurum Barosu Başkanı Talat Göğebakan karşıladı. Makamda Çiçekli ve Göğebakan'la bir süre sohbet eden Vali Altıparmak ziyareti sonunda gazetecilerin sorularını cevapladı. Terörle mücadeledeki kararlılığın hız kesmeden sürdüğünü dile getiren Vali Dr. Ahmet Altıparmak, "Seçim öncesi mücadele yapıldı. Bu oldu bitti anlamına gelmiyor. Şu anda devam ediyor. Nerede bir silahlı unsur varsa onun takibindeyiz. Bölgede silahlı eyleme kimsenin giremeyeceğini herkesin bilmesi lazım. Yani bu kararlılık devlette nasıl en üst seviyede devam ediyor ise ilde de aynı kararlılıkla sürüyor. Erzurum'da da zaten birkaç ilçemizin kırsalında operasyonlar devam ediyor. Mücadele hiç bir zaman bitmez. Tek bir silahlı unsur kalmamak kaydıyla bu tür operasyonlar devam edecektir" şeklinde konuştu.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.