Erzurum Haber Girişi : 29 Haziran 2016 18:51

Vali Azizoğlu: Bu beladan tez zamanda kurtulacağız

Vali Azizoğlu: Bu beladan tez zamanda kurtulacağız
Vali Seyfettin Azizoğlu'na hayırlı olsun ziyaretine gelen Azerbaycan'ın Kars Başkonsolosu Ayhan Süleymanlı, Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen saldırıyla ilgili olarak "Terör saldırısı bizi çok üzdü, kederlendirdi, hiddetlendirdi" dedi.
Erzurumajans-Vali Seyfettin Azizoğlu'na hayırlı olsun ziyaretine gelen Azerbaycan'ın Kars Başkonsolosu Ayhan Süleymanlı, Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen saldırıyla ilgili olarak "Terör saldırısı bizi çok üzdü, kederlendirdi, hiddetlendirdi" dedi.

Başkonsolos Ayhan Süleymanlı, bugün Vali Seyfettin Azizoğlu'nu makamında ziyaret etti. Görüşmede Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısından etkilendiğini belirten Süleymanlı, "Bu terör saldırısı bizi çok üzdü, çok kederlendirdi ve hiddetlendirdi. Türkiye Cumhuriyeti, güçlü bir devlettir. Terör belasını da bitirecektir inşallah. Azerbaycan ile Türkiye kardeş ülke. Meşhur sözümüz var: Biz bir millet, iki devletiz. Bütün sahalarda bütün alanlarda iki ülke arasında çok gelişmiş ilişkiler vardır. Bu ilişkiler sayesinde Azerbaycan ile Türkiye uluslararası camiada da birbirini destekliyor. Bu ilişkileri daha ileri götürmek için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Kabulde Vali Seyfetttin Azizoğlu da Azerbaycan ile kardeşlik bağlarının çok güçlü olduğunu, bu ilişkileri sürdürmeye devam edeceklerini belirterek, "Türkiyemiz bu beladan inşallah tez zamanda kurtulacak. Bu mücadele, tabi devletimiz tarafından en üst seviyede devam etmekte. Bu zor bir mücadele. Zor bir coğrafyada zor bir mücadele veriyoruz. Devletimiz, milletimiz tek bir yürek olarak kararlılığını göstermekte. Kardeş Azerbaycan'ın bu güzel duyguları için çok teşekkür ediyorum. Türkiyemizle Azerbaycanımızın kardeşlik bağı zaten çok güçlü. Bu belalardan da tez zamanda kurtulacağız" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.