Erzurum Haber Girişi : 26 Aralık 2016 14:57

Vali Azizoğlu, DAP İdaresi'ni ziyaret etti

Vali Azizoğlu, DAP İdaresi'ni ziyaret etti
Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı'nı ziyaret etti.
Erzurumajans-Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Vali Seyfettin Azizoğlu'nu, Başkan Yardımcısı Mehmet Özdoğan'la birlikte makamında ağırlayan DAP İdaresi Başkanı Adnan Demir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Görüşmede, hali hazırda yürütülen ve önümüzdeki süreçte planlanan faaliyetleriyle ilgili Vali Azizoğlu'na bilgi veren Başkan Demir, "Bölgenin kalkınması, İdare olarak en önemli önceliğimizdir" dedi.

Bir süre sohbet ettikten sonra, yakında resmi açılışı yapılacak olan DAP İdaresi hizmet binasının servis, misafirhane, kafeterya ve konferans salonunu Vali Azizoğlu'yla birlikte gezen Başkan Demir, bina hakkında bilgiler verdi.

Yeni hizmet binasını beğendiğini dile getiren Vali Azizoğlu, kısa bir değerlendirmede bulundu. Bölgenin gelişimi ve kalkınması açısından DAP İdaresi'nin önemli bir kurum olduğunu ifade eden Azizoğlu, "DAP İdaresi'nin yeni binası, daha iyi bir çalışma imkanı sağlayarak inşallah güzel hizmetlere vesile olacak" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.